- Vet at vi fremdeles kan!

03/06/2017

20150530 154443 2Orkla har ikke vunnet en fotballkamp på godt over en måned og har havnet helt i bunnen av tabellen etter syv kamper av årets Norsk Tipping-liga. Det er de harde realitetene når serieleder Stjørdals-Blink gjester Orkdalsbanken stadion søndag ettermiddag. Orklatrener Arnstein Røen er imidlertid trygg på at guttene fremdeles kan og vil vinne fotballkamper. Samtidig er han også fullstendig klar over at det i en slik situasjon kreves enda mer for å komme tilbake på sporet!

Topp mot bunn… Ja, topplaget S/B kommer på besøk. De leder serien, som de fleste av oss også forventet at de skulle før sesongstart. Vi derimot har hatt en utrolig tung mai. 6 strake tap i serien. Vi kan alltids si at vi har fortjent bedre, noen tap er ufortjent, vi skaper flere sjanser osv. Men samtidig er det målene som teller!

Det er den vanskeligste ferdigheten i fotball, å score mål. Det har vært vår styrke i alle de fem foregående sesongene, vi har stort sett vært blant de 2-3 mestscorende lagene i avdelingen hvert år.

Vi har fortsatt stor tro på at vi kan å score mål. Det beviste vi gjennom hele vinter/forsesongen også. Men i år møter vi noe sterkere motstand, samtidig som vi har prestert under pari i 3-4 kamper. Da står man med en slik tapsrekke, så brutal jevn er serien i år.

Når det er sagt så har spillergruppa jobbet hardt denne uka for å snu trenden. Vi vet at alle marginer stort sett går imot et lag som sliter. Derfor kreves det enda mer for å vinne kamper i en slik periode vi er inne i nå, kontra å surfe på en medgangsbølge. Forhåpentligvis får vi også spillere tilbake fra skade i de nærmeste dagene, noe som også vil hjelpe på treningskvaliteten vår. 

S/B er den store opprykksfavoritten, og vi har mange målrike oppgjør mot dem de seneste årene. Det håper vi det også blir denne gangen, men med flest mål til oss. 

God kamp!

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging