Eggens trenerskole » Om trenerskolen

Om trenerskolen


Eggens trenerskole 2023 01

EGGENS TRENERSKOLE 3.-4. FEBRUAR 2024

Orkla Fotballklubb og Rosenborg Ballklub ønsker velkommen til Eggens trenerskole 3.-4. februar 2024! Trenerskolen arrangeres i Sodvinhallen på Kyrksæterøra i Heim. Nils Arne og Knut Torbjørn Eggen arrangerte den første trenerskolen i Idrettsparken på Orkanger i 2004. Etter trenerskolen i 2016 ble det et opphold før trenerskolen var tilbake i 2023, med Nils Arne Eggens barnebarn Christian Eggen Rismark som en av initiativtakerne. 

Program for Eggens trenerskole 2024 kommer her.


Eggens trenerskole 2023 02


Da Eggens trenerskole ble relansert i 2023, så var arrangørklubbene Orkla FK og Rosenborg Ballklub svært glade for at Christian Eggen Rismark ble med i en sentral rolle. Christian har lært mye av sin morfar Nils Arne og onkel Knut Torbjørn. Nå har han tatt UEFA B-lisens, og starter med det sin trener-karriere samtidig som han fortsetter sin spiller-karriere i Ranheim. Christian og Orkla har fått mye goodwill både i RBK og hos Trøndelag fotballkrets, og det er meget kompetente trenerteam som vil holde økter denne helga i Sodvinhallen på Kyrksæterøra. På bildet over er Christian Eggen Rismark sammen med Ola By Rise, som både holdt Godfotseminar og ledet en praksisøkt under Eggens trenerskole i 2023(Bilde: Kåre Henset/Avisa ST). 

Eggens trenerskole 2023 03

Eggens trenerskole 2023 bestod av fotballfaglige innlegg, gode diskusjoner praksisøkter. Rosenborgs trenerteam, akademi og seniorlag bidro på feltet, og deltakerne under trenerskolen fikk være med på kampmøtet til både herre- og kvinnelaget til RBK. Rosenborg herrer spilte treningskamp mot Levanger under trenerskolen, mens kvinnelaget spilte mot KIL/Hemne. Trenerskolen i 2023 hadde hele 60 deltakere. 

Eggens trenerskole 2023 04
Du kan se bildealbum fra fjorårets trenerskole her.

Planleggingen av Eggens trenerskole 2024 er i gang. Mer informasjon om innhold for Eggens trenerskole 2024 kommer etter hvert. 

Eggens trenerskole footer2
 Eggens trenerskole logo2


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere