Velkommen til sesongavslutning for Orkla Fotballklubb

10/10/2022

Sesongen 2022 har bydd på mye spenning for alle som er opptatt av breddefotball. Etter to år med restriksjoner ble det endelig en sesong med full serie både for ungdom og voksne. Orkla FK markerer slutten på årets sesong med å samle alle i Orklafamilien til sesongavslutning lørdag 29. oktober klokka 12.00-14.00 i Orkland Kulturhus.

Trykk deg inn på Facebook og vis interesse for arrangementet. Det blir enkel servering. Alle spillere/lagledere og andre som har Orkla-klær stiller i det. 

OFK avslutning 001
Sesongen 2020 og 2021 var preget av pandemien. I 2020 fikk vi ikke til sesongavslutning, men den var heldigvis tilbake i 2021. Bilder fra sesongavslutningen i 2021 ser du i vårt fotoalbum.

OFK avslutning 002
Arrangementet i Kulturhuset blir en høytidelig seanse der alle spillere på alle lag i ungdomsfotballen (13-19 år) presenteres på scenen. Der skal det også deles ut innsatspokaler til en spiller på hvert alderstrinn. Det er mange kriterier for denne utdelingen, blant annet treningsiver, holdninger, humør, sportslig utvikling og Fair Play. Innsatspokalen går ikke nødvendigvis til den som som scorer flest mål, eller den som er mest avgjørende for at laget vinner fotballkamper. Spillere fra seniorlagene på kvinne- og herresiden står for utdeling av utmerkelsene.

OFK avslutning 02

Vi oppfordrer alle med tilknytning til Orkla Fotballklubb om å delta på arrangementet! Både spillere, trenere, lagledere og tillitsvalgte har i sesongen 2022 lagt ned en stor innsats for Orkla FK - og da er det ekstra trivelig med stor oppslutning når avslutningen på sesongen skal markeres! 

Velkommen til Orkland Kulturhus lørdag 29. oktober klokka 12.00!Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere