Velkommen til sesongavslutning for Orkla Fotballklubb

29/10/2021

Sesongen 2021 ble spesiell for alle som er opptatt av breddefotball. Det ble en lokal serie for ungdomsfotballen sent på våren, og det ble et seriespill for både ungdom og voksne nå i høst. Slik situasjonen har vært med Korona skal vi være glade for at det ble fotballsesong i 2021! Orkla FK markerer slutten på årets sesong med å samle alle i Orklafamilien til sesongavslutning tirsdag 23.november klokka 18.00 i Orkland Kulturhus.

OFK avslutning 04
Arrangementet i Kulturhuset blir en høytidelig seanse der alle spillere på alle lag i ungdomsfotballen (13-19 år) presenteres på scenen. Der skal det også deles ut innsatspokaler til en spiller på hvert alderstrinn. Det er mange kriterier for denne utdelingen, blant annet treningsiver, holdninger, humør, sportslig utvikling og Fair Play. Innsatspokalen går ikke nødvendigvis til den som som scorer flest mål, eller den som er mest avgjørende for at laget vinner fotballkamper. Spillere fra seniorlagene på kvinne- og herresiden står for utdeling av utmerkelsene.

OFK avslutning 02

Vi oppfordrer alle med tilknytning til Orkla Fotballklubb om å delta på arrangementet! Både spillere, trenere, lagledere og tillitsvalgte har i sesongen 2021 lagt ned en stor innsats for Orkla FK - og da er det ekstra trivelig med stor oppslutning når avslutningen på sesongen skal markeres! Det ble ingen slik avslutning for klubben vår i 2020. Derfor ser vi ekstra fram til å samle alle i Kulturhuset denne gangen.

Velkommen til Orkland Kulturhus tirsdag 23. november klokka 18.00!

OFK avslutning 01