Trenerteamet tror på god prestasjon mot Strømsgodset 2

11/04/2024

OFK Godset2 130424
Lørdag 13. april spiller Orklas herrelag årets første hjemmekamp i Norsk Tipping - ligaen. Det er Strømsgodset 2 som kommer på besøk til Orkla Sparebank stadion. Kampstart er så tidlig som 13.00. 

Orkla fikk en god start på sesongen med 2-2 borte mot Byåsen. Strømsgodset 2 tok også ett poeng da de spilte 1-1 mot Verdal på Marienlyst. For Orkla er det viktig å ta poeng mot flere av andrelagene i divisjonen. Det er alltid spennende å se hvilke kamptropper rekruttlagene stiller med. 

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider.

Her er litt fra trenerteamet før lørdagens kamp mot Strømsgodset 2

Dette har vi sett frem til i laaaang tid. Årets første hjemmekamp i Norsk Tipping ligaen 2024. Vi håper DU kan komme og bidra til god stemning og gi oss energi til å gi 100% mot Strømsgodset2 kl 1300 lørdag. Vi møter nok et entusiastisk ungt Godset-lag som spilte 2.divisjon i fjor. En fin utfordring for våre gutter, der vi må prestere på godt Orklanivå skal vi sitte igjen med poeng etter 90 minutter ++.

Flere av spillerne deres var involvert på 1.laget i cupen onsdag, som bare viser at vi møter gode enkeltspillere i morgen. Det skal vi møte med et godt kollektiv, både offensivt og defensivt. Vi har alltid prestasjonsutvikling i fokus. For vår del så har vi gjennom pre-season øvd desidert mest på vårt offensive samhandlingsmønster, og som også er det vanskeligste å lykkes med i fotball. Vår vurdering er at vi har hatt framgang i faser av dette, mot Melhus 2.påskedag (treningskamp), men også mot Byåsen i første seriekamp. Forhåpentligvis tar vi nye steg i morgen. Samtidig må vi være på vårt beste i forsvarsspillet skal vi være fornøyd med prestasjonen, både individuelt og kollektivt.

Vi håper virkelig akkurat DU kommer på kamp i morgen, så skal vi gjøre så godt vi kan til å by opp til en (seiers)dans!!

Hilsen trenerteamet

Even, Arne Cato, Olav og Arnstein


Ta turen, og støtt Orkla fram til årets første seier i Norsk Tipping-ligaen!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere