Uavgjort mellom Tiller og Orkla

11/08/2023

DE70833A FE67 4D08 9FA8 CFE6984DB102

Orklas herrelag i 3. divisjon har fått et løft nå i innledningen av høstsesongen. Etter tap mot den suverene serielederen Strindheim har det blitt seier både mot Kolstad og Steinkjer. Seieren 4-0 hjemme mot Steinkjer på Orkla Sparebank stadion sist lørdag smakte ekstra godt med tanke på det oppofrende forsvarsspillet og det hurtige angrepsspillet som laget viste gjennom kampen. I samme runde spilte Trønder-Lyn og Kolstad uavgjort, mens Verdal tapte klart hjemme mot Tiller. Før helgas runde var Orkla kun tre poeng fra sikker plass på tabellen, det nærmeste OFK har vært siden april. Tiller var Orklas motstander på bortebane nå i helga. Det var i så måte to formlag som møtes på TOBB Arena lørdag.

Kampreferat med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider

1686BC87 3888 4972 B390 D5B2603E779D
Tiller og Orkla spilte 2-2 på TOBB Arena lørdag ettermiddag. Tiller var klart best i innledningen av begge omgangene, og hjemmelaget ledet både 1-0 og 2-1. Orkla kom tilbake to ganger og sikret et viktig poeng. Ole Løkken dro seg fri i første omgang da han satte inn 1-1 på et flott skudd med venstrefoten. I andre omgang utlignet midtstopper Matias Tørset Bjørnbeth til 2-2 på ei heading etter corner. Begge lag hadde muligheter til å avgjøre kampen, men det endte med poengdeling.

En kamprapport fra trenerteamet kommer på vår Facebookside.

Steinkjer tapte hjemme mot Byåsen, og Trønder-Lyn tapte borte mot Strindheim. Verdal klarte et sterkt poeng borte mot KBK 2. Den spennende høsten fortsetter for Orkla. Lørdag 19. august kommer Nardo til Orkla Sparebank stadion!