Trenerteamet takker publikum etter overtidstapet

14/04/2024

OFK Godset 2 2024 01

Etter en bra serieåpning borte mot Byåsen kom det et skuffende tap hjemme mot Strømsgodset 2 på Orkla Sparebank stadion lørdag(Bilde: Anne Ragnhild Rønaasen). Trenerteamet skriver følgende etter kampen mot Strømsgodset 2.

Vi gledet oss masse til vår første hjemmekamp for året, men dessverre så ble prestasjonen vår ikke slik som vi hadde håpet på. Vi visste hvordan de ville spille og hadde en kampplan vi mente skulle klare å straffe de. Men Strømsgodset tok kommandoen i kampen og vi var heldige som kunne gå til pause med 1-1, selv om vi kom mer inn i kampen siste del av 1.omgang.
Vi hadde en god pauseprat og mente vi gjorde justeringer som skulle føre til at vi skulle eie kampen mer. Det ble for så vidt en jevnere 2.omgang, og etter at vi går opp i 2-1 og de får en utvisning like etter så har vi troen på at vi skal ta hjem dette. Men vi blir passive og Godset ser ut til å få energi etter utvisningen og utligner. Helt på slutten, det siste som skjer faktisk, så mister vi ballen på en overgang og Godset skårer på sin kontring.
Et fortjent tap, Godset var best totalt sett, men utrolig bittert å miste poeng på overtid. Vi må ta læring så raskt som mulig av dette, det er vår 3.kamp på rad vi slipper inn mål på overtid (Melhus i NM, Byåsen sist uke og nå). Vi er utrolig glad for at så mange møtte opp og støttet oss, og håper dere kommer tilbake neste gang også. Dere høres og betyr mye for oss. Takk for støtten!

Neste hjemmekamp spilles lørdag 27. april klokka 15.00. Da kommer Tiller til Orkla Sparebank stadion. Velkommen!