Tøft comeback i 3. divisjon for Orkla

15/04/2024

7D1BCAC8 08C6 42C7 A014 5DCD4F00E233
Orklas kvinnelag er tilbake i 3. divisjon etter en suveren sesong i 4. divisjon i 2023. Mandag kveld startet seriespillet med bortekamp mot Vestbyen. Orkla møtte Vestbyen under fjorårets sluttspill i Trøndersk Mesterskap. OFK hang godt med i banespillet, men måtte til slutt tåle et tap. Mandag kveld møttes lagene igjen på Oris Dental Arena på Hammersborg.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider.

429F19E1 CE88 4E2C B635 397CCFA4D44D
Det ble en målrik kamp mellom Vestbyen og Orkla. Hjemmelaget tok ledelsen etter tre minutter, men før det var spilt ti minutter haddd Orkla snudd kampen. Line Hoel Fossmo og Tiril Fagerholt Bakke scoret for OFK. Hjemmelaget ga seg imidlertid ikke, og før pause var kampen snudd på nytt. Vestbyen ledet 3-2 ved halvtid på Hammersborg.

F14573C6 A898 47B7 A59B 878E066FBD71
Stillingen holdt seg et godt stykke ut i den andre omgangen, og med bare ett mål forskjell var det fortsatt spenning. I siste kvarter av omgangen avgjorde Vestbyen kampen til sin fordel. Orkla fikk igjen erfare at de blir fortere straffet i 3. divisjon enn det laget ble gjennom fjorårets 4. divisjon. Kampen endte med 5-2 til Vestbyen.

3E2B39AD 3D3C 46E2 9797 02AA05A53F00

Mandag 22. april venter en ny tøff kamp for Orkla. Da kommer Strindheim til Orkla Sparebank stadion. Kampstart er klokka 20.00. Velkommen!