To kvinnelag gir flere kamparenaer

27/06/2024

IMG 9757
Orkla stiller denne sesongen med to kvinnelag i seriesystemet, ett i 3. divisjon og ett i 4. divisjon. I tillegg har klubben to jentelag i 17-årsserien. Med så mange lag blir det mye logistikk for alle som jobber rundt lagene. Samtidig kan Orkla FK med dette gi et kamptilbud til alle som spiller fotball på kvinnesiden i klubben. 

IMG 9758

Det vil alltid være en utfordring å beholde spillere i overgangen fra junior til senior. Med et rekruttlag kan Orkla i større grad ta vare på spillere som når senioralder. De seneste årene har OFK som mange andre klubber mistet spillere på grunn av manglende kamptilbud. Med et rekruttlag kan spillere som får begrenset med spilletid på førstelaget ha en arena der de får spille mer. Samtidig kan unge spilere få en kortere vei til seniorfotballen. 
Orkla 2 spilte onsdag kveld vårens siste hjemmekamp mot Frøya, med en kamptropp bestående i hovedsak av spillere i alderen 15-21 år. Rekruttlaget gikk tidlig opp i en tremålsledelse, og kampen virket kjørt. Frøya kom tilbake og reduserte to ganger, men det unge hjemmelaget holdt unna og vant 3-2. Else Helmine Myklegard, Tiril Fagerholt Bakke og Aida Rønning Remnes scoret for Orkla 2. 

Tirsdag 13. august spiller Orkla 2 hjemmekamp mot Vestbyen 2. Slik ser tabellen ut i Adressaligaen 4. divisjon for kvinner. 

IMG 9760


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere