To kamper igjen - søndag kommer RBK 2!

12/10/2022

Orkla FK tok en veldig viktig seier da Martin Hoff Harsvik satte inn 4-3 hjemme mot Innstranda forrige hjemmekamp. Seieren ga OFK en luke til de tre lagene i bunnen av tabellen. Sist helg lå Orkla under med to mål da det var ti minutter igjen borte mot Melhus. To mål av innbytterne Sander Halvorsen og Sondre Ysland ga ett poeng, og opprettholdt den fire poeng store luken som OFK har til lagene under streken i Norsk Tipping - ligaen. Det er nå to runder igjen av årets sesong, og Orkla ligger på trygg plass før den spennende avslutningen. Orkla FK har alt i egne hender og føtter, og seier hjemme mot RBK 2 på søndag vil sikre plassen i neste års 3. divisjon.

OFK Kraftriket 02
Innstranda rykket i praksis ned da de tapte hjemme mot Nardo forrige helg. Trygg/Lade slo Steinkjer 3-0 hjemme på Lade, og meldte seg på igjen i forhold til å berge plassen. Melhus og Orkla delte poengene i Gruva, noe som utvilsomt var et best resultat for Orkla. Med to runder igjen ligger OFK godt an når det gjelder å få en ny sesong i Norsk Tipping - ligaen, men dersom resultatene går feil vei i helga vil det bli en utrolig spennende avslutning neste søndag. Melhus og Trygg/Lade har tøffe bortekamper denne runden, mot henholdsvis Tiller og Nardo. I den siste serierunden møtes Trygg/Lade og Orkla på Lade, mens Melhus tar i mot de suverene seriemestrene fra Junkeren. 

Orkla FK menn senior 2022
Dette er de to siste kampene for Orkla
Søndag 16.10.22 kl 14.00: Orkla - Rosenborg 2
Søndag 23.10.22 kl 13.00: Trygg/Lade - Orkla

Slik er sesongavslutningen for lagene rundt Orkla på tabellen:
Melhus møter Tiller og Junkeren
Trygg/Lade møter Nardo og Orkla

Oversikt over Norsk Tipping - ligaen avdeling 5 ser du på NFF sine sider.

Søndag klokka 14.00 kommer RBK 2 og tidligere Orkla-trener Arnstein Røen til Orkla Sparebank stadion. Ta turen og hjelp OFK til seier og ny kontrakt i Norsk Tipping - ligaen. Alt ligger til rette for en spennende kamp! 

Arrangementet søndag gjennomføres med støtte fra Kraftriket - din lokale strømleverandør.

Under ser du tabellen med to runder igjen av sesongen.Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere