Tilbake på vinnersporet mot NTNUI

04/09/2021

Orkla herrelag i 3. divisjon trengte poeng borte mot NTNUI på Koteng Arena lørdag ettermiddag. Etter tapet mot Ranheim 2 sist mandag skulle gutta revansjere seg mot studentene i Trondheim. Det gikk veien for OFK, som vant kampen 0-2.

NTNUI Orkla 03
Erik Bjørkli Helgetun har vært en målscorer for Orkla gjennom mange år. Sesonginnledningen har vært noe preget av skader for Helgetun, som var tilbake fra start for Orkla i lørdagens kamp. Erik sendte Orkla opp i ledelsen med en scoring etter 17 minutter.

NTNUI Orkla 01
Emil Lynum har hatt en god start på sesongen, med tre mål på fire kamper. Under lørdagens kamp ble det ny nettkjenning for Lynum. Han ga Orkla ledelsen 0-2 rett før pause.

NTNUI Orkla 02

Orkla holdt stand gjennom 2. omgang; endelig kunne OFK-guttene gå av banen uten å slippe inn mål. Tre poeng i Trondheim gir oss håp om å se oppover på tabellen utover høsten.

Terminliste og tabell for Norsk Tipping - ligaen ser du her: Kamper menn senior A høsten 2021

Neste kamp er hjemme mot Spjelkavik, sunnmøringene som har fått en god start på sesongen. Kampen spiller på Orkla Sparebank stadion lørdag 11. september klokka 13.00. Møt opp og støtt laget fram til seier!