Tapet kom i nest siste serierunde

11/10/2023

Orkla ksr 2029
Orklas kvinnelag tok onsdag ferja over til Fosen for å spille årets nest siste seriekamp i 4. divisjon. Uavhengig av resultatet i kampen vill Orkla være serievinnere, og klare for kvalifisering om opprykk til 3. divisjon. Orkla var ute etter å få til en god prestasjon, etter 2-2 mot KIL/Hemne 2 sist søndag. Fosen er et lag midt på tabellen i Adressa-ligaen. Vårkampen mellom lagene endte 7-1 til Orkla. 

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

For Orkla har de siste kampene handlet om å holde konsentrasjon og kvalitet i spillet oppe. En kvalifisering om opprykk venter etter sesongslutt, og Orkla må få ut sitt aller beste i kvalifiseringskampene. Tre avdelingsvinnere skal kjempe om to plasser i neste års 3. divisjon. NTNUI sitt beste lag ser ut til å vinne sin avdeling, og Sverresborg ligger godt an i sin avdeling, selv om Sokna fortsatt har en mulighet. 

I sist kamp mot KIL/Hemne 2 spilte Orkla en god førsteomgang og en svak andreomgang. Kampen mot Fosen ble ingen god gjennomkjøring for Orkla. Kampen på Botngård stadion endte med 1-0 til hjemmelaget. Dermed gikk Orkla på sitt første tap i seriespillet denne sesongen. Nå gjelder det å nullstille fram mot siste seriekamp 21. oktober, med Trond som motstander på Orkla Sparebank stadion. 

Orkla - Trond spilles på Orkla Sparebank stadion lørdag 21. oktober klokka 16.00. Møt opp og støtt kvinnelaget vårt!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere