Super dag to av Orklandlekene i Knyken

03/08/2021

Deltakerne i OrklandLekene har vært gjennom en strålende dag i Knyken. Det virket som alle stasjonene falt i smak hos de fleste, med skiskyting (uten ski) som knepen favorittøvelse. Mange meldte at de har lyst til å begynne med skiskyting til vinteren. 

IMG 2144 ikembyto

Å få prøve ulike idretter er et av hovedmålene med Orklandlekene. Skiskyting er en idrett som krever mye veiledning. Under Orklandlekene får deltakerne hjelp og råd fra skiskyttermiljøet i Orkdal IL og Knyken skisenter. Progresjonen var ekstremt raskt da deltakerne gikk fra å kjenne på geværet for første gang til å delta i stafett en time senere. Det ble en stor mestringsopplevelse selv om det ble litt krøll med strafferundene. Fantastisk innsats og vinnervilje hos enkelte!

Orklandlekene 2021 tirsdag hopp 01

Skihopping er artig også på sommerføre. Guro Tungen på bildet var en av mange som prøvde seg i hoppanlegget. Det modigste jeg har gjort, sa Vilde Margrete Løkken etter at hun gikk opp på farten og satte utfor hoppbakken. Hun sto støtt og opplevde den gode følelsen det gir å mestre nye utfordringer. Det var flere som måtte utfordre frykten når de satt på bommen, men de satte utfor og kom opp til nytt forsøk med et bredt glis. Noen nøyet seg med å kjøre unnarennet og syntes det var kult nok.

Orklandlekene 2021 tirsdag orientering 01

Orientering er en litt anonym, men flott idrett som trenger rekruttering. Stjerneorientering er en god start. Deltakerne løper ut til en post og tilbake til startpunktet og får nytt kart helt til alle postene er besøkt. Her ser vi løpere som er tilbake hos lederne og får nye kart. Blir man sliten er det lov å ta en pause. Null stress, men veldig artig.

Orklandlekene 2021 tirsdag trimpark 03

Knyken Trimpark er et nytt morsomt tilbud i skianlegget. Det var veldig populært og vil nok få mer besøk etter denne dagen. Løypa består av 13 poster med klatring, kliving, balanseøvelser og andre utfordringer av ulik art.

Orklandlekene 2021 tirsdag trimpark 02
Knyken Trimpark er egnet både for barn og voksne. De ivrigste ville ikke gi seg før de klarte utfordringen etter mange forsøk.


IMG 2150 xzyflxqz
Det ble en fin dag i Knyken under Orklandlekene 2021, med mestring på nye arenaer.

Onsdag flytter OrklandLekene til Hoston for første gang. Der står sandvolleyball, ridning og 4H-øvelser på programmet.

 

 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere