Strindheim avgjorde etter pause mot Orkla

18/06/2022

Orkla FK var en viktig del av Strindheims Superlørdag på Ruta Arena lørdag ettermiddag. En dag fylt av fotball og aktiviteter inneholdt to seniorkamper mellom Strindheim og Orkla. Først var det kamp mellom kvinnelagene, og senere på ettermiddagene møttes herrelagene til kamp i Norsk Tipping-ligaen.

Strindheim Orkla kvinner 180622 02
Orkla kvinner ligger på 10. plass i Adressa-ligaen 3. divisjon. Strindheim ligger på en 5. plass. Lagene møttes tidligere i vår på Orkla Sparebank stadion. Den kampen vant Strindheim 1-2. Det var en fortjent seier, men likevel en kamp som Orkla kunne fått noe ut av ved en maks prestasjon. Rammen rundt lørdagens kamp var fin, der Strindheims yngre lag som deltok under innmarsjen. Orkla kom til lørdagens kamp uten blant annet sin toppscorer Lovise Ramvik Berg, kantspiller Mari Lian og stopper Ilse Gartenbach.

Strindheim Orkla kvinner 180622 01
Strindheim kom best i gang på Ruta Arena. Før kvarteret var spilt stod det 2-0 til hjemmelaget. Forsvarsspillet har vært Orklas store utfordring denne vårsesongen. OFK har scoret mange mål, men det har blitt for mye baklengs. Orkla kom bedre med etter hvert, og før omgangen var over hadde bortelaget både redusert og utlignet. Tiril Fagerholt Bakke og Marte Bysting scoret for OFK.

Strindheim Orkla kvinner 180622 03
I andre omgang var det igjen Strindheim som kom best i gang. Hjemmelaget tok ledelsen 3-2 etter 55 minutter. Drøye kvarteret før slutt økte Strindheim til 4-2. Det ble sluttresultatet på Ruta Arena.

Orkla blir stående på sine 9 poeng, ett poeng bak Gimse og tre poeng bak NTNUI. Bak seg på tabellen har Orkla Ranheim og Vuku. Orkla møter Ranheim borte allerede mandag 20. juni. Det blir en viktig kamp for begge lag. For Ranheim spiller de to tidligere Orkla-spillerne Mariell Øyen og Åsa Forbord Bergsrønning.

Kampen mot Ranheim på Extra Arena mandag er vårens siste for Orkla kvinner. Deretter må det trenes godt for å være klare til en spennende høst.

Full oversikt over Orklas avdeling i Adressa-ligaen ser du her.