Stor fotballglede på Orkla Tine Fotballskole!

07/09/2014

Den 11. utgaven av Orkla Tine Fotballskole ble ei helg full av gode fotballopplevelser for over 100 jenter og gutter i alderen 9-12 år! I perfekt sommer/høstvær koste ungene seg på de flotte banene i Idrettsparken. Og det sto ikke på humøret og engasjementet som vi ser!

Også andre dag av fotballskolen ble gjennomført med stor iver og med mange ulike fotballaktiviteter. På søndag var Orkla J19, Orkla damer senior og Orkla G19, instruktører - og som på lørdag ble det mye leik og læring for ungene! På bildet nedenfor ser vi jentene fra Svorkmo som tydeligvis trives godt sammen med Orklaspiller Mari Jerpstad!

En vesentlig del av fotballskolekonseptet, er å sette fokus på et sunt og variert kosthold og sammenhengen mellom dette og det å kunne yte på fotballbanen. Orklas vante "kjøkkengjeng" stilte derfor opp også i år og sørget for en skikkelig lunsj for fotballskoledeltakerne begge dagene!

Det ble kjørt en egen keeperskole både lørdag og søndag. Her var 11-12 keepere i aksjon for å lære mer om keeperferdigheter og det å spille keeper. Ja, for nettopp det at keeperne spiller fotball sammen med utespillerne er viktig for moderne målvoktere og noe som godt kan læres i ung alder. Orklaspillerne Elise Aas og Anne Mari Rekstad var ansvarlig for keeperskolen på søndag. Klikk her for et videoklipp fra lørdagens keeperskole med Bjørn og Håkon Næss!

Fair Play er et viktig fokusområde under Orkla Tine Fotballskole. I år var alle deltakerne med på en gruppevis "Fair Play-prat" og følger du linken her, kan du se et videoklipp fra Avisa Sør-Trøndelag, der Sofie Melanie Løkken fra Orkdal og Elin Marie Bakke fra Svorkmo forklarer hva de synes om Fair Play!

Flere bilder er lagt ut på fotballskolens eget bildegalleri, som du finner ved å gå inn via menyvalg "Orkla Tine Fotballskole" øverst på disse sidene. Vi ønsker samtidig velkommen tilbake til neste års Orkla Tine Fotballskole!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging