Sterkt poeng mot Kolstad

13/06/2022

Lørdag spilte Orkla hjemmekamp i Norsk Tipping - ligaen mot Kolstad, et av topplagene i divisjonen. Orkla har kommet i siget, med to seire på rad mot Bodø-Glimt 2 og Tiller. Med poeng hjemme på Orkla Sparebank stadion mot Kolstad ville OFK komme seg lenger unna nedrykksstreken i 3. divisjon avdeling 5. Kampen endte med poengdeling 3-3, etter at Kolstad ledet 1-3 til pause. 

Orkla Kolstad 110622 02
Trenerteamet ga oss denne rapporten etter kampen
Vi var ute etter vår 3.seier på rad. Mot et av de beste lagene i avdelingen.
Kampen åpner litt nervøst for vår del. Vi finner ikke helt ut av Kolstad sin 3-5-2 formasjon første halvdelen av 1omg hverken defensivt eller offensivt. Vi kommer tidlig under 0-2 litt unødvendig. Vi er ikke patent i de situasjonene som fører til baklengsmål. Etter hvert begynner vi å ta over og reduseringen sitter etter en spillvending og tilbake i bakrom på Pål som setter den sikkert alene med keeper.
Vi fortsetter å trykke på og vi har noen fete sjanser som blr føre til 2-2, men istedet slurver vi bakover igjen og får 1-3 i fleisen.
I pausen er fokuset på at kampen ikke er kjørt og hvilke rom vi bør angripe.
Det gir resultater fort i 2omg. Vi scorer 2 kjappe mål og alt er jevnet ut igjen. Etter det bølger spillet frem og tilbake. Både vi og Kolstad har noen fete sjanser på slutten av kampen, men ingen makter å sette ballen i mål.
Vi er litt fornøyd med å tape, men vi er også misfornøyde med ikke å avgjøre denne kampen til vår fordel. Kolstad er kanskje det beste laget vi har møtt i år og det er ganske deilig å tenke på at vi kommer tilbake fra 1-3, men samtidig være misfornøyd med vår egen prestasjon. Vi føler at vi har ganske mye å gå på i dag faktisk. Som hovedtrener John sa i garderoben. Dere (spillerne)er en gjeng med vinnerskaller som kommer tilbake fra 1-3, men skal vi vurdere vår egen prestasjon i terningkast så er det en 3'er.
Vi har ambisjon om å ta det ut borte mot Strindheim neste helg

Orkla Kolstad 110622 3

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere