Sterk start for rekruttlaget i 4. divisjon

02/04/2022

Orkla FK sitt andrelag berget med nød og neppe plassen i 4. divisjon sist sesong. Plassen ble sikret i siste serieomgang, da Stjørdals-Blink 2 ble slått 1-0 hjemme på Orkla Sparebank stadion. I dag startet sesongen 2022 for rekruttlaget til OFK, med kamp på Nissekollen mot Nardo 2.

IMG 3143 jged 4d113f53
Det var en solid Orkla-tropp som stilte på Nissekollen lørdag. OFK stilte med åtte spillere fra seniortroppen, i tillegg til seks gutter fra juniortroppen. Det ble en god seriepremiere for OFK 2. Nardo 2 tok riktignok ledelsen etter drøye 10 minutter, men etter det tok Orkla over initiativet. Før pause hadde bortelaget snudd kampen, etter scoringer av Sander Halvorsen og Sondre Ysland.

IMG 3142 bstq 60697883
Innledningen på andreomgangen ble også god for Orkla 2. Sondre Ysland scoret sitt andre for dagen etter 50 minutter, før Tor Egil Johansen økte til 1-4 etter 54 minutter. Nardo 2 fikk en spiller utvist etter drøye timen, og da var kampen avgjort. Orkla 2 kontrollerte kampen inn til en trygg tremålsseier. Det ble med andre ord en veldig god start for rekruttlaget i årets 4. divisjon. Det gir tro på en sesong der OFK 2 kan se oppover på tabellen, og ikke nedover mot en utrygg plass i divisjonen.

Neste kamp for Orkla 2 er borte mot KIL/Hemne mandag 25. april. Deretter venter en ny bortekamp på Hitra, før OFK 2 debuterer hjemme denne sesongen mot Heimdal 10. mai.

Oversikt over kamper og resultater i Adressaligaen 4. divisjon menn avdeling 2 ser du her.