Sports Event Serien i gang!

27/01/2014

Første kamp i Sports Event serien ble spilt på søndag mot Åfjord. På bildet ser vi Orklas Ove Bakkli i aksjon og dermed er årets vinterserie i gang for Orklas herrelag!

Vi har hatt en litt trøblete januar, mest med tanke på værforholdene. Kun 4 uteøkter har vi gjennomført siden oppstart 2.januar pga av kulda. Fokus i dag var aggressiv i gjenvinningsfasen, kollektivt høyt press, samt mye folk i avslutningsposisjon når innleggene kommer.

Vi må være ærlige å si at vi har mye å gå på. Når det er sagt så viser vi utover i 1.omgang at vi er et mye bedre lag enn Åfjord, vi skaper flere store sjanser som vi bør sette. Angrepene og bevegelsene er gode i perioder. Åfjord er nesten ikke inne på vår defensive 1/3del av banen i denne omgangen. Men  effektiviteten må bedres!

I 2.omgang gjør vi mange bytter (7 stk). Likevel opprettholder vi trykket inne på Åfjord sin halvdel. Vi blir litt for fristet til å føre/holde på ballen litt for lenge, og det spilles litt for ofte på 1.bevegelsen. 2 av innbytterne våre scorer målene (Erik og Ove) og vi vinner 2-0.

Seieren burde vært større selv om Åfjord også skaper 2-3 sjanser i 2.omgang. Kort oppsummert: seier, vi holder 0’en, 18 spillere i aksjon, ingen skader! Neste helg reiser vi til Meråker og Magnar Lundemo’s Minnecup. Neste kamp i vinterserien er torsdag 6.feb kl 1930 på Orkla kunstgress, mot Nardo2.