Spenningen stiger i Norsk Tipping - ligaen

28/08/2023

Orkla msr 2024
Orkla FK har fått et virkelig løft i Norsk Tipping-ligaen denne høsten. Før fotballferien lå Orkla sammen med Kolstad litt fortapt i bunnen av tabellen i 3. divisjon. Storseieren hjemme mot Verdal i siste kamp før ferien ga et visst håp før høstsesongen. Kamprekken nå i august har vært stor opptur for Orklas herrelag, som har slått lagene de må slå rundt seg på tabellen. Etter seire mot Kolstad og Steinkjer, har det også blitt et sterkt bortepoeng mot Tiller, før OFK i helga slo Mosjøen på bortebane. Etter 10 kamper i årets serie stod Orkla FK med to poeng. Nå etter 17 kamper står OFK med 15 poeng. Slik ser den nedre delen av tabellen ut i Norsk Tipping - ligaen avdeling 5(zoom inn). Orkla er nå bare målforskjellen bak Verdal på trygg plass på tabellen, og Trønder-Lyn er bare poenget foran OFK. Steinkjer har også meldt seg på igjen etter to fine seire de siste ukene. Kolstad ligger fortsatt et stykke bak, med også de fikk en opptur i helga da de slo Bodø/Glimt 2. Kolstad er Orklas motstander i neste seriekamp. Lørdag 2. september klokka 15.00 møtes Orkla og Kolstad på Orkla Sparebank stadion. Deretter venter en tøff bortekamp for Orkla mot serieleder Strindheim, før Trønder-Lyn kommer til Orkla Sparebank stadion lørdag 16. september. Med gode prestasjoner og poeng i de to neste hjemmekampene vil Orklas sjanser til å berge plassen i 3. divisjon økte betraktelig. 

foto

Kampene mot andrelagene i avdelingen kan også bli avgjørende utover høsten. Orkla gikk på store tap i vår på Salmar-banen og på Aspmyra. Orkla har dermed igjen både Rosenborg 2 og Bodø/Glimt 2 på hjemmebane, noe som kan være en fordel. Begge disse rekruttlagene gjør det ofte dårligere på bortebane enn på hjemmebane. Bortekampen mot Kristiansund 2 skal det også være mulig å få med seg noe fra. Bortekampen i Verdal i oktober blir en nøkkelkamp for både Verdal og Orkla. Bortekampen mot Rana er i utgangspunktet veldig tøff, men vi så hvor nære Trønder-Lyn var poeng borte i Rana i helga. Skulle spenningen holde seg helt inn i siste serierunde, så venter Byåsen på Dalgård for Orkla. 

Orkla Kolstad 2023

 

Det blir en veldig spennende høst i Norsk Tipping - ligaen, slik det ofte har vært for Orkla Fotballklubb. Vi ser et Orklalag som spiller med større selvtillit, og har bedre struktur i spillet sitt. Vi ser en spillergruppe som jobber bedre sammen, og som virkelig har troen på det de holder på med. Lørdag klokka 15.00 vil herrelaget og hele klubben gjerne ha hjelp fra deg! Ta turen til Orkla Sparebank stadion, og støtt OFK fram til en ny seier i Norsk Tipping - ligaen! OFK møter et Kolstad-lag som helt sikkert er ute etter å få kontakt med lagene over seg på tabellen. Alt ligger til rette for en jevn og spennende kamp!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere