Spennende sesongavslutning for juniorene

26/10/2020

Orklas juniorlag i 0.divisjon har to kamper igjen av høstens serie. En spennende sesongavslutning venter for våre gutter. Dersom Orkla havner topp 6 på tabellen beholder laget plassen sin i 0. divisjon til neste sesong. Lagene på nedre halvdel av tabellen må ut i kvalifisering. Det er også noen andre kriterier, blant annet hvor i systemet klubbene har sine seniorlag. For OFK sine juniorer er forutsetningene klare; Begge de to siste kampene må vinnes for at laget skal bli direkte kvalifisert til det høyeste juniornivået i trøndersk fotball. Denne høsten har bydd på mange jevne kamper, og en del poengtap mot slutten av kampene for Orkla FK. Sist uke ble det imidlertid en stor opptur med klar seier hjemme mot Malvik. 

OFK junior 02

Onsdag spiller Orkla borte mot Levanger. Levanger har hatt en tung sesong, og ligger nest nederst på tabellen med bare fire poeng. Det blir likevel ikke noe lett kamp på Levanger onsdag. Hjemmelaget ønsker nok også en god avslutning på sesongen, selv om det ikke er så avgjørende for plasseringen på tabellen.

OFK junior 01
Neste uke avsluttes sesongen for Orkla junior hjemme mot Kolstad. Under ser du tabellen for 0. divisjon junior. Kolstad har bare en kamp igjen. Med seier mot Levanger og seier hjemme mot Kolstad i siste kamp vil Orkla passere Trondheimslaget på tabellen. 

VI ønsker juniorene våre lykke til med sesongavslutningen!

Tabell junior 271020Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging