Slo divisjonskollega i målrik treningskamp

29/02/2024

OFK Byasen februar 2024 01
Orkla herrelag er godt i gang med forberedelsene til en ny sesong i Norsk Tipping - ligaen. Sist helg møtte Orkla divisjonskollega Byåsen i Idrettsparken på Orkanger. Det ble en målrik kamp som OFK til slutt vant 4-3. Kristian Blåsmo Haugbjørg og Martin Hoff Harsvik scoret to mål hver for Orkla. Fire mål offensivt mot et så bra lag som Byåsen lover godt før alvoret starter, selv om dette bare var en treningskamp for begge lag. 

OFK Byasen februar 2024 03
Flere spillere er tilbake i Orkla FK før denne sesongen. Det gir større bredde i seniortroppen, og flere alternativer i de ulike rollene på banen. Den hurtige backen Sander Halvorsen er blant spillerne som igjen tar på seg Orkla-drakta. Halvorsen er tilbake i OFK etter en sesong i 5. divisjon med Orkanger IF.

OFK Byasen februar 2024 02
Den første tellende kampen for Orkla FK sitt herrelag i 2024 spilles 13. mars borte mot Hitra. Kampen er første kvalifiseringsrunde i NM. I fjor kom Orkla til den første ordinære runden i cupen. Hitra er første hinder på veien for OFK denne sesongen. 

Fotballsesongen 2024 starter for alvor nå i mars! Første seriekamp for OFK er mot nettopp Byåsen borte på Byåsen Arena 6. april.

Oversikt over Orklas kamper i Norsk Tipping - ligaen ser du her.

Alle med tilknytning til Orkla Fotballklubb gleder seg til en ny spennende sesong!


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere