Seks minutter ødela sesongstarten

19/08/2021

Orklas kvinnelag i 3. divisjon startet seriespillet i kveld med kamp hjemme mot Malvik på Orkla Sparebank stadion. Orkla fikk en god start på kampen. Etter 20 minutter sendte Lovise Ramvik Berg hjemmelaget opp i føringen 1-0. Orkla fikk ikke beholde ledelsen så lenge. Fem minutter senere utlignet Malvik, etter at bortelaget hadde hatt flere gode muligheter foran Mari Høiseth Skjølberg i Orkla-målet. Malvik fikk en ny scoring på et veldig gunstig tidspunkt rett før pause. 1-2 var pauseresultatet, etter en omgang med muligheter til begge lag, men med flest til bortelaget.

OFK Malvik 01
Orkla fikk poengsjansene ødelagt i løpet av seks minutter i andre omgang. Malvik gikk rett i angrep etter pausen, og innen 51 minutter var gått på klokka ledet Malvik 5-1. Kampen var i realiteten avgjort. Orkla skal ha honnør for å fullføre kampen på en bra måte. Malvik kom til flere gode sjanser utover omgangen, men Orkla klarte å forsvare seg bedre. Hjemmelaget kom seg også til en del innlegg og halvsjanser. Sluttresultatet med 5-1 til Malvik. Kampen sett under ett holdt Malvik et litt større tempo, samtidig som de var mer aggressive i dueller og på førsteballer. Det unge Orkla-laget ble litt forsiktige i en del situasjoner.

Spillemessig er det likevel mye å ta med seg fra kampen. I store deler av førsteomgangen hang Orkla bra med mot et Malvik-lag med mange ferdigheter i laget. Mange unge spillere fikk prøvd seg for hjemmelaget, samtidig som de mer etablerte gikk foran med god innsats. Dette laget kommer helt sikkert til å kjempe om seiere i 3. divisjon utover høsten.

De kommende kampene blir riktignok ganske tøffe. Allerede mandag venter bortekamp mot Tiller, en klubb vi vet har mange unge og talentfulle spillere.

Terminliste for Orkla i 3. divisjon kvinner ser du her.

Flere hjemmekamper venter utover høsten, både i grunnspill og sluttspill. Ta gjerne turen til Orkla Sparebank stadion for å støtte laget!