Seier gir plass i 0. divisjon

02/11/2020

Onsdag spilles den siste Orkla-kampen for sesongen 2020. Det er juniorlaget i 0. divisjon som har hjemmekamp mot Kolstad på Orkla Sparebank stadion. Kampen må vinnes for at Orkla FK skal være direkte kvalifisert for 0. divisjon i 2021. Topp 6 i divisjonen gir fornyet kontrakt, ettersom OFK sine juniorer har prestert godt de siste årene. 

Levanger G19 02
Sist uke var juniorene i Levanger, en tøff bortekamp på en arena der ingen Orkla-lag har prestert så veldig godt. Prestasjonsmessig var det en av årets svakeste kamper. Det ble en skikkelig slitekamp, men Orkla klarte å hale det i land med god fightervilje. OFK slet med å få satt det offensive spillet. Det ble for mye balltap, og laget måtte jobbe mye defensivt, og være gode i gjenvinningsfasen. Det ble uavhengig av prestasjonen lagt ned mange meter utpå den store matta på TOBB Arena, og tre poeng ble med på bussen hjem etter seier 4-3. 

Nå på onsdag kan Orkla junior komme seg opp på 6. plassen gjennom seier hjemme mot Kolstad. Trondheimslaget innehar 6. plassen, men Orkla vil gå forbi med tre poeng onsdag kveld. 

Vi håper mange Orklasupportere kommer på kamp den kvelden og er en 12.mann for gutta. Under ser du tabellen før siste runde i G19 0. divisjon.

Tabell junior 021120

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere