Registrer deg når du kommer på kamp!

15/07/2021

Fremdriften i regjeringens trinn for gjenåpningen av Norge vil avgjøre når vi igjen kan se Orkla FK og andre lag i breddefotballen spille kamper. Slik det er nå kan barn og unge spille treningskamper mot lag fra samme kommune. For Orkla FK sin del betyr det at ungdomslagene kan spille treningskamper mot andre lag fra Orkland.

Et av tiltakene for å skape trygge arrangement innen barne- og ungdomsfotballen er registrering av publikum og besøkende på fotballkamper. Denne registreringen skal gjøre det lettere å spore eventuell smitte.

Er du på en fotballkamp i regi av Orkla Fotballklubb - registrer deg i dette skjemaet.
Opplysningene i din registrering vil kun bli brukt dersom det skulle oppstå en smittesituasjon som kan knyttes til kampen du er på.

Takk at du tar retningslinjene fra helsemyndighetene på alvor – slik at vi sammen bidrar til å hindre smitte.

God kamp!

OFK G16 Freidig 04