Registrer deg når du kommer på kamp!

20/10/2020

Fra 1. august ble det åpnet opp for å gjennomføre kamper og turneringer i barne- og ungdomsfotballen i Norge. Helsemyndighetene har gitt særlig unntak fra regelen om avstand for barn og ungdom under kamper, forutsatt at det skjer under de rammene som NFF har utarbeidet i fotballens koronahåndbok.

Et av tiltakene for å skape trygge arrangement innen barne- og ungdomsfotballen er registrering av publikum og besøkende på fotballkamper. Denne registreringen skal gjøre det lettere å spore eventuell smitte.

Er du på en fotballkamp i regi av Orkla Fotballklubb - registrer deg i dette skjemaet.
Opplysningene i din registrering vil kun bli brukt dersom det skulle oppstå en smittesituasjon som kan knyttes til kampen du er på.

Takk at du tar retningslinjene fra helsemyndighetene på alvor – slik at vi sammen bidrar til å hindre smitte.

God kamp!

OFK G16 Freidig 04