Ranheims rekrutter vant fortjent

31/08/2021

Etter forrige helgs seier i Ålesund var det et Orkla-lag med selvtillit som tok i mot Ranheim 2 på Orkla Sparebank stadion mandag kveld. Seier i kampen ville bety at OFK kunne se muligheter oppover på tabellen. Tap ville gi gi en mye tyngre inngang til de kommende kampene.

15E945F9 BC46 4AF7 8584 727BB0A1C083

Orkla kom godt i gang, noe laget ofte gjør på hjemmebane. Hjemmelaget kom tidlig til noen muligheter; blant annet hadde Tobias Bergsrønning en god sjanse alene med keeper i løpet av kampens 10 første minutter. Det ble ikke mål, og Ranheim 2 kom etter hvert bedre med i kampen. Bortelaget fikk en stor sjanse da det smalt i tverrliggeren bak Håkon Lilleås Næss. Etter det bølget spillet fram og tilbake, uten de store sjansene. Mot slutten av omgangen kunne Emil Lynum gitt Orkla ledelsen da han slengte seg inn og fikk skutt foran Ranheims keeper. Ballen gikk ikke i mål, og pauseresultatet var 0-0.

Andre omgang ble en skuffelse sett med Orkla-øyne. Ranheim fikk til mye fint spill i midtbaneleddet, og de klarte ved flere anledninger å spille seg til overtall mot Orkla-forsvaret. De var trygge med ball og god til å utfordre en mot en. Det resulterte i scoring etter ca timen spilt på Orkla Sparebank stadion. Kampen ga det unge bortelaget ytterligere tro på seier, og det var ikke ufortjent at laget fra Ranheimsfjæra la på til 2-0 etter 77 minutter.

I kampen for redusering kastet Orkla innpå Erik Helgetun og comeback-klare Erlend Løkken. Løkken viste seg tidlig fram da han fikk en god mulighet til å redusere. Ballen gikk ikke inn, og Ranheim 2 kontrollerte inn til seier 2-0. Det var en jevn kamp i perioder, men samtidig fortjent at bortelaget tok alle tre poengene.

Slik stilte OFK:
Håkon Lilleås Næss
Sindre Tørset Valø - Erik Hægstad Johnsen - Are Aune - Håkon Sanden
Ole Løkken - Steinar Gjersvoll
Sondre Ysland - Mats Berg Pedersen - Tobias Forbord Bergsrønning
Emil Lynum
Benyttede reserver: Espen Grøset, Erik Bjørkli Helgetun, Erlend Løkken, Samuel Vattengård

Lørdag spiller Orkla borte mot NTNUI, et lag med like mange poeng som OFK. Det blir en ny tøff kamp; samtidig som det er en kamp Orkla har gode muligheter til å ta poeng i.

Ta turen til Koteng Arena lørdag klokka 16.00, og støtt Orklas herrelag i 3. divisjon fram til seier!