Ranheim vant andrelagsduellen

23/06/2022

Orklas rekruttlag i 4. divisjon spilte mot rekruttene til Ranheim tirsdag. Dette var den 10. runden i Adressa-ligaen 4. divisjon. Orkla har hatt en OK vår med sitt rekruttlag, med fire seire og fire tap på de åtte første kampene. Kampen borte mot Hitra er ikke spilt. Ranheim 2 kom til kampen mot OFK 2 med 15 poeng på ni kamper, og bortelaget var nok favoritter til å ta de tre poengene på Orkla Sparebank stadion.

Orkla 2 RIL 210622 02
Ranheim gikk rett i angrep under tirsdagens kamp. Kristoffer Karlsen satte inn 0-1 i kampens første minutt. Orkla slo tilbake etter 14 minutter. Midtbanespiller Ole Tjelle-Heen utlignet for OFK 2. 1-1 var pauseresultatet i kampen på Orkla Sparebank stadion.

Orkla 2 RIL 210622 03
Ranheim avgjorde kampen i starten av andre omgang. Før timen var spilt ledet bortelaget 1-4. Orkla fikk en redusering ved andreårsjunior Sondre Fagerholt. Bortelaget fra Ranheim vant kampen fortjent 2-4.

Fullstendig kampfakta ser du her.

4. divisjon er en fin arena for rekruttlaget til Orkla FK. På rekruttlaget kan seniorspillere med manglende kamptrening fra A-laget få god matching. Samtidig kan flere av juniorene i klubben få prøvd seg på en bra seniornivå.

Orkla 2 møter Tynset borte nå på søndag 26. juni. Rekruttlaget går for seier, og en trygg plass midt på 4. divisjonstabellen.