Orklas unge rekruttlag var nære poeng mot Alvdal

27/05/2023

Orkla Alvdal 270523 07
Orklas rekruttlag i 4. divisjon har hatt en vanskelig start på årets sesong. Det har blitt fem strake tap for det svært unge mannskapet til OFK. Utover våren har flere mer etablerte spillere blitt med for å støtte opp om rekruttlaget. Spillere som ga seg i A-troppen forrige sesong er tilbake på trening for å bidra i seniortroppen. Dette er svært kjærkomment når A-troppen til Orkla er inne i et stort generasjonsskifte. I lørdagen kamp mot Alvdal var fjorårets kaptein Håkon Sanden tilbake på banen for Orkla. Alvdal er et av lagene som Orkla kan kjempe med utover sesongen. Bortelaget stod med sju poeng før lørdagens kamp.

Orkla stilte med tre førsteårsjuniorer fra start i lørdagens kamp. I mål stod den evigunge klubbspilleren Even Rønningsbakk. Nevnte Håkon Sanden startet kampen i angrepsposisjon for OFK. Orkla måtte også ta hensyn til at det er 3. divisjonskamp allerede på mandag mot Tiller. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

Orkla Alvdal 270523 01
Det ble en jevn førsteomgang på Orkla Sparebank stadion. Etter 31 minutter fikk Orkla straffespark.

Orkla Alvdal 270523 02
Henning Føll Pedersen satte straffen trygt i mål. Orkla kunne gå til pause med ledelse 1-0.

Orkla Alvdal 270523 05
Alvdal fikk en god start på den andre omgangen. Etter 52 minutter utlignet Vegard Skomakerstuen Åsen for bortelaget. Etter knappe timen tok Orkla ledelsen på nytt. Jørgen Krogstad satte ballen i mål for hjemmelaget. Krogstad er også blant spillerne som har blitt med denne våren, etter og ha hatt pause gjennom vinteren.

Orkla Alvdal 270523 08
Alvdal snudde kampen i løpet av det siste kvarteret. Bortelaget scoret to kjappe mål etter 79 og 81 minutter. Orkla 2 nærmer seg stadig poeng i årets 4. divisjon, men heller ikke denne gangen ble det tellende resultat. Alvdal vant 2-3 på Orkla Sparebank stadion, etter at det unge Orklalaget hadde ledet kampen to ganger. Neste kamp for Orkla 2 er allerede på onsdag 31. mai. Da kommer NTNUI på besøk.

På mandag må alle ta turen til Orkla Sparebank stadion! Da er det kamp i Norsk Tipping-ligaen mellom Orkla og Tiller. Orkla satser alt på årets første seier! Kampstart 2. pinsedag er 15.00.