Orklandlekene - informasjon til deltakere og foresatte

03/08/2020

Orklandlekene arrangeres 11.14. august. Her er informasjon til deltakere og foresatte.


Til aktivitetene i Knyken har vi det meste som trengs av utstyr. Men det kan bli vanskelig å finne passe størrelser av enkelte ting. Vi har for eksempel få skopar over størrelse 38.

Dette er hva det blir bruk for:

Skisko for klassisk av type NNN (Rottefella) eller prolink (Salomon). De som har sko må gjerne ta med. De skal også brukes i hoppbakken.

Hjelm(sykkelhjelm) og tynne hansker er personlig utstyr som de fleste bør ta med.

Rulleski: Vi har ski til utlån, men det er fint om de som har egne ski (klassisk) tar dem med.

Vi presiserer at det er frivillig å hoppe. Noen vil kanskje nøye seg med å kjøre ned unnarennet.

Det anbefales å ha med et ekstra sett klær. Hoppbakken er vannet og noen vil nok sette seg på rumpa i unnarennet. Da kan det være godt å kunne skifte til tørre klær. I hoppbakken bør man stille med lang treningsbukse og langermet overdel.

Skytingen vil foregå i kontrollerte former med instruktører som er vant med å rettlede ungdom.

Vi er nøye med å overholde koronareglene. En-metersregelen gjelder. Vi har antibac og vasker selvfølgelig utstyr som skal brukes av flere med såpe.

Alle skal få lunsj (baguetter og wraps) hver dag. Drikke vil være tilgjengelig hele dagen, men det kan være lurt å ha med egen drikkeflaske. Det blir lagt inn pause med frukt og drikke både før og etter lunsj.

Fredag 14. må alle ha med seg badetøy og håndduk. Vi må ha oversikt over de som ikke er svømmedyktige slik at vi kan gi dem den oppfølging som kreves.

Om det blir ruskete vær bør deltakerne ha med nye skift av treningsklær så ingen går kalde mellom øktene? Heldigvis meldes det oppholds neste uke, men hold øye med værmeldinga.

Bussen til Knyken tirsdag 11. kjører fra Hov på Orkanger 08:30. Den kjører den faste ruta gjennom Orkanger via Skyss-stasjonen, gjennom Evjen og Fannrem før den kommer til Knyken. Deltakere som skal bli med bussen stiller seg opp ved et buss-stopp langs ruta, og gir tegn til sjåføren. Bussen vil være merket med Knyken/OrklandLekene. Retur samme rute med avgang fra Knyken kl 1500 samme dag.

Til de andre arenaene, Orkla Sparebank Stadion på Fannremsmoen, Idrettsparken og Orklandbadet/Vannspeilet på Orkanger forutsetter vi at deltakerne kommer seg dit ved egen hjelp.

De som har betalt full pris vil få refundert halvparten.

Hvis det er noen som har spørsmål kan dere ta kontakt med en av oss:

Ola Dahl Johansen  402 38 330

Magne Fossbakk  911 39 450

Kjetil Kroksæter  951 98 756

 

Vel møtt til fire fine dager i Orkland-Lekene.

Arrangementskomiteen.

Orklandlekene2


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging