Orkla yppet seg mot serielederen

05/09/2022

Orklas kvinnelag i 3. divisjon spilte mandag kveld seriekamp hjemme på Orkla Sparebank stadion mot Steinkjer. De gule fra Steinkjer er ubeseiret i årets sesong, og de topper Adressa-ligaen. Orkla kjemper en kamp på nedre halvdel. De viste sist mot Tiller 2 at de kan gi topplagene fight om poengene, og det var målet også denne mandagskvelden.

Kampreferat ser du på NFF sine sider.

A57F4361 C518 48B0 BFC2 D05C2DFE8E4B

Orkla spilte en god førsteomgang mot Steinkjer i flomlyset på Orkla Sparebank stadion. Hjemmelaget var giftige offensivt, og de skapte flere gode muligheter foran Steinkjer-målet. Både Elisabeth Forren og Julie Runhaug Skaugen kom til avslutninger fra god posisjon. Etter 25 minutter lyktes Orkla. Ronja Meistad ventet i returrommet etter en corner. Fra rundt 20 meter dundret hun ballen i mål med høyrefoten. 1-0 til Orkla over serielederen fra Steinkjer!

A4433073 0D5C 4EA4 88E6 6C346DC48C0C

Gleden over ledelsen ble kortvarig. i løpet av tre minutter snudde Steinkjer kampen. Før halvtimen spilt var stillingen 1-2, det siste målet etter flott spill av bortelaget. Begge lagene skapte sjanser det siste kvarteret av omgangen, men det ble ikke flere mål. De gule fra Steinkjer gikk til pause med 1-2.

F59CD798 1679 4BD0 8E74 5705B37D57E6

Den andre omgangen startet med total dominans fra Steinkjer. Orkla hang ikke med spillemessig, og Steinkjer styrte alt som foregikk utpå banen. Før det var spilt 10 minutter av omgangen ledet Steinkjer 1-4.

4446782D 5D3A 4183 AEC7 2C0ADBBCEA13

Orkla kom noe bedre med utover omgangen, selv om Steinkjer var spillemessig best. Mari Høiseth Skjølberg hadde flere gode redninger i Orkla-målet. Line Hoel Fossmo satte inn en redusering for Orkla midt i omgangen, da hun løftet ballen over Steinkjer-keeperen fra langt hold. Håpet om et comeback i kampen forsvant imidlertid fort da Steinkjer økte til 2-5 kort tid etter. Mot slutten av kampen scoret bortelaget et mål til, før Orkla fikk en ny redusering på et selvmål. Steinkjer slo Orkla fortjent 3-6, selv om Orkla med hell kunne ledet kampen etter den første omgangen.

Neste kamp for Orkla er borte mot Verdal, et lag Orkla vant mot i vår. Dersom Orkla får til noe av angrepsspillet fra den første omgangen mot Steinkjer skal det være mulig å skape en god del mot Verdal. Alt ligger til rette for en ny spennende kamp!