Orkla vant 2-4 på Extra Arena mot Ranheim

05/04/2024

DF765E76 6EF7 4ABC 9800 3A4778BB436B
Orkla kvinnelag har vunnet sine to første kamper i Trøndersk Mesterskap mot Budal og Leinstrand/Byneset. Fredag kveld var det puljefinale mot Ranheim på Extra Arena. Ranheim stod også med to seire før fredagens kamp.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

28A92E09 CC48 4D15 8094 700617D6D905

Orkla fikk en kjempestart på kampen da Julie Skaugen Runhaug scoret allerede etter 2 minutter. Lovise Ramvik Berg økte til 0-2 etter 6 minutter, før Linnea Mjøen Humstad reduserte for Ranheim etter 8 minutter. Med tre mål før det var spilt 10 minutter på Extra Arena lå alt til rette for en målrik kamp. Det ble imidlertid ikke flere scoringer før pause. Orkla ledet 1-2 mot Ranheim.
Orkla avgjorde kampen med to kjappe scoringer midt i den andre omgangen. Tiril Fagerholt Bakke satte inn 1-3 før Lovise Ramvik Berg satte inn sitt andre for kvelden. Jenny Kirknes reduserte for Ranheim etter 75 minutter, men hjemmelaget kom aldri nærmere. Kampen endte 2-4. Orkla tok sin tredje seier i Trøndersk Mesterskap, og ble med det puljevinner. Selv om flere lag stiller med ulike mannskap i kampene i Trøndersk Mesterskap, er det godt for Orkla å få en seier mot Ranheim nå før seriespillet starter.

Første seriekamp for Orkla i 3. divisjon er mandag 15. april borte mot Vestbyen. Orkla 2 i 4. divisjon starter seriespillet torsdag 18. april på samme bane mot Vestbyen 2.