01/06/2024

240898C0 890A 409B AFE2 E828C6BDA972
Lørdag var det ny hjemmekamp for Orkla i Adressaligaen 3. divisjon for kvinner. Topplaget Tynset kom til Orkla Sparebank stadion.

Line Hoel Fossmo, Lovise Ramvik Berg og Astrid Larssen Volden var alle ut av startoppstillingen til Orkla. Det var med andre ord et svært ungt Orkla som skulle opp mot favorittene fra Tynset. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

Tynset var spillemessig det førende laget i første omgang, men Orkla klarte å demme opp godt defensivt. OFK flyttet bena godt i forsvarsspillet, og de klarte å være tett på Tynsetspillerne. Omgangens største sjanse hadde Sunniva Blåsmo Haugbjørg på et langskudd i returrommet foran Tynset sitt mål. Skuddet til Haugbjørg gikk i tverrliggeren. Etter tverrliggerskuddet hadde Tynset noen muligheter, men bortelaget klarte ikke å overliste Victoria Forren i Orklamålet. Det stod 0-0 til pause, etter en omgang der Orkla fulgte kampplanen godt.

0C67185D 650F 4FA7 B843 4945D8409FC2

Tynset gikk hardt ut i den andre omgangen, og bortelaget etablerte et stort trykk på Orkla. Etter 68 minutter tok Tynset en velfortjent ledelse, etter at bortelaget fikk vende opp uforstyrret inne på Orkla sin halvdel. Et av mange gode gjennomløp endte med scoring til Tynset. Bortelaget beholdt trykket, og Orkla var heldige som slapp unna flere baklengsmål. Det endte 0-1 til Tynset.

Søndag 9. juni spiller Orkla borte mot Nardo på Nissekollen. Orkla ligger fortsatt på 9. plass på tabellen. Nardo er på 8. plass, med to poeng mer enn OFK. Orkla har et veldig ungt lag, med et potensial for utvikling. Det blir spennende å følge de kommende kampene!