Orkla Sparebank støtter Orklandlekene

01/08/2020

11.-14. august arrangerer Orkla FK og Orkdal Idrettslag Orklandlekene, en aktivitetsuke for barn i alderen 10-14 år. Orkla Sparebank er veldig positive til all aktivitet for barn og unge, og nå går banken inn og støtter arrangementet. 

Da tanken om å lage en aktivitetsuke for barn kom opp, tok Orkla FK og Orkdal IL kontakt med vår hovedsponsor Orkla Sparebank. Det ledet til et møte i banken der vi fra fikk legge frem våre planer i detalj. Responsen var umiddelbar og positiv.

«Dette er midt i blinken for oss», sa banksjef Dag Olav Løseth. Orkla Sparebank er sponsor på de fleste arenaer Orkland-Lekene skal foregå. Bankens representanter hadde også stor sans for å bygge aktivitetsuka rundt et bredt spekter av idretter slik at barna skal få prøve nye nye utfordringer med instruksjoner fra kvalifiserte ledere og trenere.

Det er viktig med gode samarbeidspartnere for å klare å gjennomføre gode tiltak. Orkla FK og Orkdal Idrettslag takker Orkla Sparebank for et godt samarbeid på flere fronter!

Det er fortsatt mulig å melde seg på Orklandlekene neste uke! Påmeldingavgiften er nå 650 kroner - HALV PRIS. For to søsken er prisen til sammen 1000 kroner. Inkludert i prisen er fire dager med aktiviteter, frukt og lunsj hver dag, inngang til Orklandbadet, gavepose fra AMFI og Orklandlekenes egen T-skjorte fra Orkla Sparebank. Du melder på ditt barn i alderen 10-14 år her.

Velkommen til Orklandlekene!

Orklandlekene skjorte2


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging