Orkla nær poeng mot Utleira

20/05/2024

FE59E158 FB70 4FD7 9D49 6D887C3B1C5E

Orklas kvinnelag vant 0-4 borte mot Levanger forrige uke. Det var en viktig seier mot et av de andre lagene på nedre halvdel av tabellen i Adressa-ligaen. Mandag tok Orkla imot Utleira på Orkla Sparebank stadion. Før kampen lå Utleira ett poeng bak Orkla på tabellen , men de oransje har hatt tøff motstand til nå i vår, og bortelaget var favoritter i sola på Orkla Sparebank stadion.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

3D54E3BE 07ED 4D28 BFBE 75D3309530E2

Utleira var best i den første omgangen. Orkla lå med laget godt inne på egen halvdel, og hjemmelaget klarte å holde Utleira unna i starten av kampen. Etter åtte minutter scoret Maren Saur Holte da hun fikk komme helt alene på bakre stolpe etter et innlegg. 22 minutter ut i kampen økte Utleira til 0-2. Et skudd gikk via en Orklaspiller, og ballen trillet inn i hjørnet. Et uheldig baklengsmål for Orkla. Etter halvtimen spilt fikk Orkla sin eneste store sjanse i første omgang. Et frispark endte på hodet til Line Hoel Fossmo, som headet ballen i tverrliggeren. Det stod 0-2 til pause mellom Orkla og Utleira.

89FEAB64 CF8E 4C52 9778 B3D920177E3E

Orkla fikk en knallstart på den andre omgangen. Hjemmelaget fikk en corner på høyresiden. Corneren endte på hodet til Lovise Ramvik Berg, som på flott vis satte inn reduseringen.

291E829A EAC4 45D0 BD5E 00641F254C1A

Omgangen fortsatte med jevnt spill. Mot slutten av kampen fikk Orkla flere muligheter på dødball. Det ble likevel ingen flere mål. Orkla hevet seg utover kampen, men med bakgrunn i den første omgangen var det nok rettferdig med en knapp seier til Utleira.

2E8AE0E1 480A 4B2D 969C 8C61147315CD

Orkla har vist at de har noe i 3. divisjon å gjøre denne sesongen. Laget klarer seg bedre spillemessig enn de gjorde sist de var oppe i denne divisjonen. Laget presterer jevnere, og kreftene holder i større grad kampene ut. Nå venter to svært tøffe kamper mot Ranheim og Tynset. Heldigvis er ingen kamper tapt på forhånd.