Orkla møter Tiller i cupen

21/03/2023

OFK Tiller 2022
John Pelu og Orkla vant 0-3 mot KIL/Hemne i den første kvalifiseringsrunden til NM 2023. Allerede til helga spilles den andre kvalifiseringsrunden. Orkla møter Tiller på hjemmebane. Kampen er satt opp søndag klokka 16.00. Mer info om bane og tidspunkt kommer. 

Orkla og Tiller kjempet på nedre halvdel av fjorårets Norsk Tipping - liga. Med sterke avslutninger på sesongen klarte begge lagene å komme seg på trygg grunn i divisjonen. Før denne sesongen har både OFK og Tiller hatt mange endringer i spillertroppene. Helgas cupkamp vil i så måte vise litt hvor lagene står før seriespillet. 

Tiller vant 0-1 mot Heimdal i den første kvalifiseringsrunden i en kamp som Tiller dominerte. Heimdal endte høyt oppe i fjorårets 4. divisjon. Kampene mellom Orkla og Tiller i 2022 ble både spennende og målrike. Orkla gikk seirende ut av begge oppgjørene med minst mulig margin. Seieren 4-3 hjemme på Orkla Sparebank stadion i september var veldig viktig for OFK i kampen for ny kontrakt i 3. divisjon. Orkla vant for øvrig en treningskamp mot Tiller tidligere i vinter. 

Alt ligger til rette for en spennende kvalifiseringskamp til helga! Møt opp og støtt Orkla, muligens ikke på veien til Ullevål, men hvert fall på veien inn i den første ordinære runden av NM!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere