Orklas kvinnelag dro mandag kveld til Trondheim og Lade for å spille mot studentene til NTNUI. Med to runder igjen lå studentene fem poeng foran OFK. Orkla og NTNUI har spilt jevne kamper de siste årene, og mye tydet på nok et tett oppgjør på Lade denne mandagskvelden i oktober. Uavhengig av resultatet mandag vil OFK mest sannsynlig spille 4. divisjon neste sesong.

Slik stilte Orkla i kampen mot NTNUI mandag 17. oktober(4-3-3)

Tiril Fagerholt Bakke, Synnøve Mjør Wingan, Astrid Larssen Volden, Trine Bysting
Line Hoel Fossmo, Marte Bysting, Ronja Meistad
Elisabeth Forren, Lovise Ramvik Berg, Leah Tøndel

Reserver: Camilla Rigstad Breimo, Mari Lian, Sanne Olsen, Edel Bruholt, Ida Ljøkelsøy

NTNUI Orkla kvinner 171022
Orkla fikk en god start i første omgang. I løpet av kampens 20 første minutter scoret OFK to ganger. Mari Lian har kommet inn og scoret mange mål denne høsten. Det samme skjedde på Lade mandag. Lian ga Orkla ledelsen, før midtbanespiller Ronja Meistad økte til 0-2. NTNUI reduserte en gang før halvtid. Lagene gikk til pause på stillingen 1-2 til Orkla.

Orkla gikk ut i andre omgang med stor tro på å ta høstens første borteseier. Ida Ljøkelsøy scoret Orklas tredje mål for kvelden, før den hurtige kantspilleren Leah Tøndel la på til 1-4! Dette ble også sluttresultatet mellom NTNUI og Orkla. Tre mål på Lade denne mandagskvelden scoret av jenter fra J17-laget! Og bakerst stod trener Monika Lund i mål, i fravær av de faste keeperne på laget.

Seieren mandag var en skikkelig opptur for kvinnelaget til Orkla FK. Selv om det har vært en vanskelig sesong resultatmessig er det mye positivt i spillergruppa, og mye positivt å bygge videre på til neste sesong, uansett hvilken divisjon laget kommer til å spille i.

Orkla avslutter sesongen hjemme mot Ranheim mandag 24. oktober klokka 20.00 på Orkla Sparebank stadion. Ranheim ligger trygt plassert midt på tabellen, mens Orkla fortsatt er på 11. plass. Orkla kan passere NTNUI dersom de vinner den siste kampen, samtidig som at NTNUI taper borte mot Vuku.

Møt opp og støtt Orkla kvinner i årets siste seriekamp!