Orkla kvinner starter seriespillet

17/08/2021

Denne uka er det endelig seriestart for Orkla FK sitt kvinnelag i 3. divisjon! Laget åpner seriespillet med hjemmekamp mot Malvik på Orkla Sparebank stadion torsdag kvedl klokka 20.00.

Ole Johan Helland er trener for Orkla FK. Han har tatt på seg treneransvaret i en vanskelig tid, med mye usikkerhet på grunn av smittesituasjonen. Kvinnelaget har spilt to treningskamper mot Fosen og Surnadal. Begge disse kampene bød på en del bra spill, og de ga håp om å spille jevnt med flere lag i høst. Utover det har det vært treninger, med og uten koronarestriksjoner. Spillertroppen har vært stadig i endring, på grunn av av flytting og skader, og det er mange unge spillere. Likevel har laget tro på gode prestasjoner i høstens 3. divisjon. 

Det er flere gode lag i Orkla sin avdeling, så det kan bli noen tøffe kamper. Orkla skal spille mot Malvik, Tiller, Charlottenlund, Steinkjer, Egge Vuku og NTNUI, i det som er et grunnspill. Deretter går de beste lagene inn i et sluttspill om opprykk, mens lagene nederst på tabellen går inn i et sluttspill om nedrykk. 

Terminliste for grunnspillet ser du her.

Møt opp på Orkla Sparebank stadion for å se Orkla sitt kvinnelag spille høstens første seriekamp torsdag klokka 20.00!

Orkla FK kvinner senior


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere