Orkla med årets niende seier i 4. divisjon

08/06/2023

DDB4CD5C A8A3 4409 8DF8 2248C8DBDF8F
Orkla kvinnelag har vært det beste laget i sin 4. divisjonsavdeling denne våren. Laget stod med åtte strake seire før de torsdag kveld tok turen til Kyrksæterøra for å spille kamp mot KIL/Hemne sitt andrelag. KIL/Hemne 2 stod med 10 poeng etter lagets første ni kamper. I siste kamp vant de 3-0 hjemme mot Nidelv.

Orkla kunne stille med skadefri og full tropp til torsdagens kamp på Trøndelag Sparebank Arena. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Orkla ksr 2025

Kampen på Kyrksæterøra ble aldri særlig spennende, selv om det gikk en stund før Orkla fikk satt inn det første målet. Hjemmelaget KIL/Hemne 2 holdt stand i 20 minutter. Derfra og fram til pause scoret Orkla hele seks ganger. Elisabeth Forren, Mari Lian, Synnøve Mjør Wingan og Ida Ljøkelsøy scoret ett mål hver, mens Line Hoel Fossmo satte inn to scoringer før halvtid. I den andre omgangen roet scoringsfrekvensen seg noe, og Orkla nøyde seg med to ny scoringer. Mari Lian satte inn sitt andre for kvelden, og fjorårets toppscorer Lovise Ramvik Berg kom seg også på scoringslista. Kampen endte med 0-8, og tre nye poeng for Orkla kvinner. Orkla står dermed med ni seire og full pott i Adressa-ligaen 4. divisjon avdeling 2. Laget holder stø kurs fram mot en solid tabelledelse etter fullført vårsesong. To kamper gjenstår; hjemme mot Fosen og borte mot Trond.

Neste kamp for Orkla kvinner er onsdag 14. juni klokka 20.00. Da kommer Fosen på besøk på Orkla Sparebank Stadion. Ta turen - og se et offensivt Orklalag gjøre sitt beste for å øke seiersrekken til 10 kamper!

Oversikt over Orkla avdeling i 4. divisjon ser du her.