Orkla gikk på tap mot 3. divisjonslag

19/03/2023

OFK Gimse 2023 04Orkla kvinner deltar i årets Adressacup(Bilder: Skjermdump Adressacupen), en fin sesongoppkjøring fram mot seriespillet som starter i april. Forrige helg vant Orkla 7-1 hjemme mot divisjonskollega KIL/Hemne 2. Denne helga ventet en tøffere motstander i Gimse/Melhus/Gauldal, som sesongen 2023 spiller i 3. divisjon. Orkla kjempet lenge mot Gimse i fjor høst for å beholde plassen i 3. divisjon. Gimse trakk det lengste strået den gangen, og det gjorde de også i søndagens oppgjør på Strindheim. Samarbeidslaget fra Gauldal vant fortjent 4-1.

Kampfakta fra søndagens kamp ser du på NFF sine sider.

OFK Gimse 2023 01
Adressacupen organiseres med ulike kampsteder hver helg. Forrige helg var det kamper på Orkanger. Denne helga var det kamper på Strindheim. Neste helg er det kamper i Sodvinhallen på Kyrksæterøra. Gimse/Melhus/Gauldal var best fra start på Leangen. Likevel var det ikke mer enn 1-0 til pause. Orkla skapte ganske lite i den første omgangen, men de kom til noen muligheter, blant annet på dødball.

OFK Gimse 2023 05
I de andre omgangen avgjorde Gimse/Melhus/Gauldal tidlig. Innen timen spilt hadde gauldalingene økt til både 2-0 og 3-0.

OFK Gimse 2023 02
Mot slutten av kampen fikk Orkla en redusering, etter at Line Hoel Fossmo stjal ballen like utenfor 16-meteren til de røde fra Gauldal. På bildet sklir Fossmo ballen i mål bak keeperen til Gimse/Melhus/Gauldal. Etter reduseringen kom det en baklengs til for OFK. Gimse/Melhus/Gauldal vant fortjent 4-1.

Neste helg er det ny kamp for Orkla kvinner. Lørdag 25. mars klokka 13.00 møtes Orkla og Sokna inne i Sodvinhallen. Sokna tapte 1-2 mot KIL/Hemne 2 søndag. Selv om fotball ikke er matematikk, så skal kampen neste helg kunne bli jevnere og artigere sett med Orkla-øyne. Ta gjerne turen til Heim og støtt Orkla kvinner i den siste kampen i vårens Adressacup!