Orkla avslutter hjemme mot Gimse

27/10/2021

Søndag klokka 16.00 spiller Orklas kvinnelag høstens siste kamp i 3. divisjon hjemme mot Gimse på Orkla Sparebank stadion. Dette er den tredje kampen i sluttspillet, der Orkla spiller i gruppe med NTNUI, KIL/Hemne 2 og Gimse. Orkla tok en heldig seier mot NTNUI i første kamp. I den andre kampen ble det en trygg seier 1-7 i Hemne. Det betyr at Orkla ligger veldig godt an i forhold til å beholde plassen i en spisset 3. divisjon i 2022. NTNUI slo Gimse i sin andre kamp. Søndagens kamp er veldig viktig for laget fra Brekkåsen. Gimse må ha poeng, og helst seier for å ha mulighet til å stå i divisjonen. 

Ole Johan 2022
Ole Johan Helland tok på lik linje med John Pelu over Orkla på et vanskelig tidspunkt. Korona har satt sitt preg på breddefotballen i over ett og et halv år, og dette har også hatt påvirkning på kvinnefotballen. Det har i perioder ikke vært mulig å trene med kontakt, og det har vært umulig å spille kamper. Helland og kvinnelaget har kjempet seg gjennom dette, og nå ligger laget godt an til å berge plassen i 3. divisjon. Det vil være en god prestasjon av Ole Johan Helland og laget, som også har vært noe uheldig med skader på flere av de mest etablerte spillerne denne høsten. Dette har gitt spilletid for mange unge jenter i troppen, og flere av dem er i positiv utvikling.

Neste års 3. divisjon vil i Midt-Norge bestå av en avdeling med 12 lag. Sluttspillet for å berge plassen i 3.divisjon foregår i to puljer. De to øverste i hver pulje er sikret plass. I tillegg er beste treer med i neste års 3. divisjon. Det er poenggjennomsnittet som avgjør hvem som blir beste treer. Med de to seirene som Orkla FK har, ser det bra ut uansett utfall på søndag. Likevel går OFK inn til kampen mot Gimse med tanken om at den må vinnes. 

Slik er stillingen i Orkla sin sluttspillpulje.

Ta turen til Orkla Sparebank stadion på søndag, og støtt kvinnelaget vårt! Det er gratis inngang, og åpen kiosk.

Lagbilde Orkla kvinner oktober 2023

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere