Orkla JenteXtra godt i gang!

24/08/2013

Orkla JenteXtra har kommet godt i gang siden oppstarten etter sommerferien! Orklas ekstratilbud på jentesiden kjøres hver lørdag kl. 11.00 på Orkdalsbanken Stadion og som vi ser på bildet, var mange jenter på plass i dag for å få ei ekstra treningsøkt i tillegg til de vanlige fellestreningene.

Orkla JenteXtra er en fortsettelse av Orkla SommerXtra som ble kjørt både for jenter og gutter i sommerferien. Jentene signaliserte sterkt at de ønsket et ekstratilbud også videre framover og det ble derfor bestemt å kjøre i gang Orkla JenteXtra på lørdager utover høsten.

I første omgang er dette et tilbud for spillerne i J14 og J16-gruppene, men det kan også bli aktuelt å utvide tilbudet både nedover og oppover i alder. Trenerteamene på J14 og J16 organiserer aktivietene der det legges vekt på utvikling av individuelle tekniske ferdigheter samt spillsekvenser med fokus på hurtig og presist pasningsspill.

På dagens økt var 15-16 ivrige jenter til stede og etter økta serverte trenerteamet frukt og drikke til jentene. Det var derfor en fornøyd jentegjeng som kunne ta helg før nye treninger og kamper står for tur neste uke.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere


Medlemsinnlogging