Orkla G16 klare for 0. divisjon våren 2023

16/01/2023

Orkla G16 Vestbyen 01Orklas Gutter 16-lag har i januar spilt kvalifisering til 0. divisjon, det høyeste nivået for aldersklassen i Trøndelag. Etter tre kamper er det klart at Orkla er kvalifisert for divisjonen som starter opp til våren. 

G16 januar 2023 03

Orklas guttelag innledet kvalifiseringen med hjemmekamp mot Strindheim i Idrettsparken. Det ble en bitende kald opplevelse for både spillere og publikum på en meget kald januarkveld i Parken. Temperaturen var OK, men kald vind preget nok litt av opplevelsen til de over 100 tilskuerne som tok turen for å se på guttene. Strindheim tok tidlig føringen i torsdagens kamp, men Orkla kom tilbake og utlignet mot slutten av første omgang. Lukas Landrø scoret for Orkla. Den andre omgangen ble målløs, og Orkla kunne dermed hente det første poenget i 0, divisjonskvalifiseringen. 

G16 januar 2023 04

Andre kamp var søndag borte mot Verdal/Vinne. Det ble en ny tett og spennende kamp som også endte uavgjort. Elias Rye og Anton Kjøren Grendal scoret for Orkla i oppgjøret som endte 2-2. 

Orkla G16 Vestbyen 02
Den siste kampen i kvalifiseringen ble spilt hjemme mot Vestbyen/Nationalkameratene/Sverresborg sist helg. Trondheimslaget hadde slått både Verdal/Vinne og Strindheim med klare sifre, og var store favoritter i Idrettsparken. Orkla hang godt med, men tapte til slutt 2-3.

Med to uavgjort og et knepent tap mot Vestbyen/Nationalkameratene/Sverresborg endte Orkla G16 på tredjeplass i sin pulje. Det holder til spill i 0. divisjon. Nå er det bare å fortsette treningen fram mot sesongstart. Mange spennende kamper venter for det unge Orkla-laget.

Vi gratulerer Orkla G16 med plass i 0. divisjon. Gratulasjoner går også til Orkanger sitt guttelag, som kom seg ubeseiret gjennom kvalifiseringen. Det gror godt nedover i gutteklassene i vår region. 


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere