Orkla fosser videre i 4. divisjon

17/08/2023

72DB4ACA 80AF 4F4F 99C7 BC7692F033E5
Selbu var motstander da Orklas kvinnelag spilte høstens første seriekamp hjemme på Orkla Sparebank stadion torsdag kveld. Orkla var i Trondheim og spilte mot Charlottenlund 2 forrige uke, og det var en kamp som OFK til slutt vant 2-5 etter varierende spill. Selbu fikk en bra start på høstens seriespill med 2-0 hjemme mot Heimdal. Orkla var favoritter i torsdagens oppgjør, men for alle som husker vårkampen mellom lagene så handlet det om å få ut kapasiteten i Orkla-laget. Orkla vant 3-4 i Selbu i april, i en kamp som ble gjort mye mer spennende enn den burde. Før torsdagens oppgjør lå bortelaget på en fin fjerdeplass på tabellen, mens Orkla fortsatt var ubeseiret på toppen av tabellen. Mye tydet på en målrik kamp mellom Orkla og Selbu. På de fem siste innbyrdes oppgjørene hadde det blitt scoret hele 45 mål, noe som betyr ni mål i gjennomsnitt.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider. Orkla kunne stille tilnærmet fulltallig til kampen mot Selbu. Synnøve Mjør Wingan var fortsatt ute med skade, men OFK hadde hele 18 spillere med i troppen.

2206B190 50C8 4276 B83E CE42DDD4040F

Orkla spilte en meget god førsteomgang i sola på Orkla Sparebank stadion. Det var mye bra offensivt spill og flotte kombinasjoner som resulterte i fine mål. Line Hoel Fossmo satte inn to mål før det var spilt fem minutter.

EB158AB4 6AFF 41F5 BEE1 FB07077C79DC

Orkla dominerte spillet utover omgangen. Innen halvtimen spilt stod det 4-0. Line Hoel Fossmo satte inn sitt tredje for kvelden, før Liss Gabriela Dragseth trillet nummer fire inn i Selbumålet. Bortelaget fikk en redusering før pause, da Orkla forsvarte seg svakt på en defensiv dødball. 4-1 var pauseresultatet, etter en sterk omgang av Orkla.

26B4ABCE A037 4304 81FF 80AD917CE556

Orkla gikk rett i angrep også i andre omgang. Line Hoel Fossmo scoret sitt fjerde i omgangens første minutt. Deretter roet spillet seg ned. Orkla mistet noe av flyten i spillet, selv om de kontrollerte kampen. Ida Ljøkelsøy gjorde som i forrige kamp mot CSK 2, og satte inn 6-1 etter 78 minutter. Selbu reduserte på en ny dødball etter 84 minutter. Kampen endte 6-2 til Orkla.

1C274B92 B794 4505 98D5 3407D42C7909

Orkla fikk brukt mye av troppen sin i denne kampen. Det ser lyst ut med tanke på en topplassering i 4. divisjon. Neste kamp er tirsdag 22. august borte mot NTNUI 2. Kampen spilles på Lade klokka 19.30. Ta gjerne turen dit!