Orkla FK klare for årets klubbcup i Østersund

01/07/2023

OFK Storsjocup illustrasjonI Orkla Fotballklubb har deltakelse i Storsjøcup vært en årlig tradisjon for de aldersbestemte lagene på både gutte- og jentesiden. Kommende uke arrangeres Storsjøcupen 2023, og OFK er på plass i Østersund med hele 10 lag.

Storsjøcupen gjør endringer foran årets cup. Tidligere har cupen startet med kamper og opptog på tirsdagen i cupuka. I år starter kampene på onsdag. Det gir flere kamper pr dag for lagene, og en mer komprimert cup. Kampdager i Østersund er 5.-8. juli. Grunnspillet foregår 5. og 6. juli, mens sluttspillet gjennomføres 7. og 8. juli. Alle lag er sikret sluttspill, ettersom cupen har både A- og B-sluttspill. 

OFK Storsjo 2022 01
Storsjøcupen har en egen app med oppdateringer fra turneringen. Last ned appen om du vil følge Orkla FK sine lag gjennom uka:

Storsjøcupen app(Google Play)
Storsjøcupen app(Apple)

Storsjøcupen(nettside)

OFK Storsjo 2022 02
Dette er lagene som Orkla FK stiller med i Storsjøcupen 2023
Jenter 13 - Orkla/Orkdal
Jenter 15  - to lag
Jenter 17
Gutter 13 - Orkla/Orkdal to lag
Gutter 14 - to lag
Gutter 15
Gutter 16

Følg Orkla FK på sosiale medier for oppdateringer fra lagene utover uka
Facebook
Instagram

OFK Storsjo 2022 03

For Orkla Fotballklubb handler Storsjøcupen om mye mer enn scorede mål og antall seire. Når rundt 135 spillere fra klubben vår reiser til Østersund, er det sosiale vel så viktig som det sportslige. Cupen skal være en arena for bygging av klubbidentitet, tilhørighet og sosiale relasjoner. Dette gjelder selvfølgelig for alle spillerne, men det gjelder også støtteapparat og alle familier som tar turen over grensa til Østersund. Gjennom cupen skal alle få noen positive opplevelser, om det er på banen eller utenfor. Alle spillere skal få en følelse av å bidra, og være en fullverdig del av gruppa. Prestasjoner, utvikling og Fair Play er viktigst. Gjennom det kan vi også vinne fotballkamper. 

OFK Storsjo 2022 04
Orkla FK skal være en inkluderende klubb der alle føler seg sett og inkludert. Dette er et felles ansvar for både voksne og ungdommer. Det som er supert med Storsjøcup er at lagene kan følge med på hverandres kamper, og at familier på cupen er med og støtter alle Orkla-lag. På den måten fremmes de sosiale båndene mellom alle som har et forhold til Orkla Fotballklubb. 

Orkla Fotballklubb ønske alle våre lag lykke til med årets Storsjøcup! Vi håper på gode opplevelser som gir økt motivasjon for videre spill i OFK, og livslange minner fra en artig uke i Østersund. 

OFK Storsjo 2022 05Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere