Orkla fikk hjelp av sin neste motstander

08/10/2023

OFK TronderL 2023
Orkla herrelag i Norsk Tipping - ligaen gjorde jobben borte mot Verdal i regnværet på Verdalskalk Arena lørdag ettermiddag. Steinkjer vant 1-6 borte mot Trønder-Lyn på Kvål. Orkla og Steinkjer er blant formlagene i divisjonen denne høsten, og begge lagene er akkurat nå på trygg plass i Norsk Tipping - ligaen. For Trønder-Lyn betyr helgas tap at det blir veldig vanskelig å holde plassen i 3. divisjon. 

Søndag ble det spilt en viktig kamp på Aspmyra. Bodø/Glimt 2 ligger veldig utsatt til på 12. plass, mens Kristiansund 2 ser ut til å ha en trygg plass på tabellen. Det så lenge ut til å ende med hjemmeseier til de gule, men i sluttminuttene utlignet Senay Isaac Habte for KBK 2. Uavgjort på Aspmyra var et godt resultat for Orkla, Steinkjer og Verdal. For Orkla sin del er det nå fem poeng ned til Bodø/Glimt 2 med tre kamper igjen å spille. Kristiansund 2 er Orklas neste motstander. OFK reiser til Nordmøre for å spille mot KBK-rekruttene lørdag 14. oktober. 

Dette er Orklas gjenværende kamper i Norsk Tipping - ligaen denne høsten:

Lørdag 14. oktober: Kristiansund BK 2 - Orkla(kampstart 16.00)
Søndag 22. oktober: Orkla - Rosenborg 2
Søndag 29. oktober: Byåsen - Orkla

Mandag spilte Rosenborg 2 mot Byåsen på SalMar-Banen. RBK 2 tapte 2-4. Orkla spiller sin siste hjemmekamp mot nettopp Rosenborg 2 søndag 22. oktober. Det er samme dag som Rosenborgs A-lag spiller hjemmekamp mot Stabæk. 

Merk også at Bodø/Glimt 2 har igjen Steinkjer hjemme, mens Steinkjer på sin side møter Verdal hjemme i siste runde. Allerede i neste runde motes RBK 2 og Verdal, og RBK-rekruttene trenger poeng. 

Spenningen er stor i Norsk Tipping - ligaene avdeling 5! Orkla FK må gjøre sitt aller beste for å skaffe seg de poengene som trengs for å berge plassen i divisjonen. Jobben starter på trening den kommende uka!

Under ser du tabellen i Norsk Tipping - ligaen.  

C7889303 885A 46D0 BD8B A7296D0FB64A


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere