Målkalas i serieavslutningen for Orkla!

30/10/2021

Lørdag ble Norsk Tipping - ligaen 2021 avsluttet med kamp mellom Orkla FK og Tynset på Orkla Sparebank stadion. Begge lag kunne gå til kampen uten press. Orkla sikret plassen i 3. divisjon forrige helg, til tross for tap borte mot Tiller. Drømmen om topp 6 forsvant med den dårlige prestasjonen i Trondheim. Tynset var allerede rykket ned til 4. divisjon, etter en svak høst med bare en seier. NTNUI og Ranheim 2 blir med Tynset ned i 4. divisjon til neste sesong. For Orkla kunne seier mot Tynset lørdag føre laget flere plasser opp på tabellen, avhengig av andre resultater i avdelingen.

John Pelu endret en god del på laget fra sist kamp mot Tiller. Jonathan Andrè Holliløkk stod i mål. Samuel Vattengård startet som midtstopper sammen med Are Aune. Erlend Løkken var inne på midtbanen etter flere gode kamper i 4. divisjon. Tobias Forbord Bergsrønning og søskenbarnet Eirik Johansen Forbord var på plass på hver sin kant.

400F4675 00A5 4B66 A595 03766A1DC7B5
Det lå an for scoringer i en kamp som ikke hadde stor betydning for noen av lagene. Orkla tok ledelsen etter 12 minutter. Ole Løkken har hatt en god høst for Orkla, og han ga hjemmelaget ledelsen. Tynset slo tilbake få minutter senere. Tobias Forbord Bergsrønning har fått mye spilletid på seniorlaget i årets 3. divisjon. Etter drøye halvtimen scoret høyrekanten sitt andre mål for sesongen. Kaptein Håkon Sanden har ventet lenge på scoring i høst. Etter 34 minutter kom målet! 3-1 til Orkla! Tobias Forbord Bergsrønning økte til 4-1 etter 39 minutter. Ketchupeffekten slo til. Ole Løkken og Emil Lynum satte inn 5-1 og 6-1, som var resultatet til pause. Kampen var i realiteten avgjort.

926D2F4B 451D 4A5D 812C 517A560A1EB7

Kjøret fortsatte i starten av andre omgang. Steinar Wangen Gjersvoll satte inn 7-1 etter 50 minutter. Orkla hadde full kontroll. Midt i omgangen fikk innbytter Sander Halvorsen rødt kort etter en altfor sen takling. Tynset kom bedre med, og bortelaget reduserte på straffe etter 68 minutter. Etter det skjedde det mindre foran målene. Det ble mer duellspill, og en del gule kort. Like før slutt reduserte Tynset nok en gang. Sluttresultatet ble 7-3.

12 mål på de to siste hjemmekampene for Orkla, og seks poeng!

041B65CF EA2D 4E37 8D46 CD7DFF80A0E6

Slik stilte Orkla i sesongavslutningen mot Tynset på Orkla Sparebank stadion
Jonathan Andrè Holliløkk
Sindre Tørset Valø - Are Aune - Samuel Vattengård - Håkon Sanden
Tobias Forbord Bergsrønning - Steinar Wangen Gjersvoll - Ole Løkken - Erlend Løkken - Eirik Johansen Forbord
Emil Solemsløkk Lynum

Reserver. Martin Alver, Emil Eker Haugen, Lars Dybdahl, Pål Fredrik Simonsen, Tor Egil Johansen, Sondre Ysland, Mats Berg Pedersen, Espen Grøset, Sander Halvorsen

Endelig tabell for Norsk Tipping - ligaen avdeling 5 ser du her. Orkla FK endte på 9. plass.

E5BBE587 236B 4D11 AE69 07A13FC1D4CF

Sesongen 2021 er historie. Orkla FK beholder sine seniorlag i 3. og 4. divisjon på herresiden. Allerede nå må tankene over på den kommende sesongen. Vi gleder oss!

PS! I morgen spiller kvinnelaget til Orkla FK siste kamp i høstens sluttspill. Kampen er hjemme mot Gimse. Sett av et par timer, og ta turen til Orkla Sparebank stadion klokka 16.00! Det ser lyst ut for Orkla i forhold til å beholde plassen i en spisset 3. divisjon til neste sesong.