Orkla 2 møter Rennebu i avgjørende kamp

03/10/2021

Orkla sitt andrelag har hatt en tøff høst i 4. divisjon. Andrelaget har stilt med veldig unge tropper i de fleste kampene. Nå i de siste kampene har det heldigvis kommet tilbake noen flere litt mer etablerte seniorer. Sist helg tok Orkla 2 sitt første poeng hjemme mot Hitra. Søndag var det bortekamp mot Buvik, et at topplagene i avdelingen. Orkla 2 hang med godt lenge, men på slutten ble det for tøft. Buvik vant 3-0, etter tre scoringer det siste kvarteret.

Buvik Orkla 2 031021 01
Det er et lag som rykker ned fra Orkla sin 4. divisjonsavdeling. Slik det ser ut nå blir det enten Orkla 2 eller Rennebu. Hitra kan også i teorien havne på sisteplass, men det skal mye til ettersom Hitra allerede har 7 poeng. Orkla 2 møter Rennebu til kamp på Orkla Sparebank stadion søndag 10. oktober. Stjørdals-Blink 2 hjalp Orkla 2 i dag da de vant 1-2 borte på Berkåk mot Rennebu. Foran kampen neste helg har Rennebu 4 poeng, mens Orkla 2 har 1 poeng. Begge lagene har 24 minusmål. Det betyr at kampen mellom de to lagene blir helt avgjørende. Dersom Rennebu vinner er det stor sannsynlighet for at Orkla 2 rykker ned til 5. divisjon. Dersom Orkla 2 vinner vil spenningen vare gjennom de siste rundene. 

Fotball er spennende, selv et stykke ned i divisjonene! Møt opp på Orkla Sparebank stadion søndag, og støtt våre rekrutter fram til sin første seier i høstens 4. divisjon!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere