OFK-spillere ble hedret for 2023-sesongen

13/11/2023

Pokaler OFK 2023 5
Orkla Fotballklubb holdt sin tradisjonelle sesongavslutning i Orkland Kulturhus fredag 10. november. Under avslutningen ble det delt ut pokaler til spillere som har stått fram på en positiv måte gjennom 2023- sesongen. Her er en oversikt over årets pokalvinnere. 

Pokaler OFK 2023 14

Jenter 13

Årets innsatspokal går til ei som har gode holdninger, både på og utenfor banen. Hun har hatt god sportslig fremgang og jobber hardt uansett. Hun møter stort sett opp på alle treninger og kamper, og er flink til å ta til seg læring, oppmuntring og kred. Dette smitter over på medspillere. Hun sier aldri nei til å bistå når andre spillere eller trenerteam spør om hjelp. Hun er en humørspreder, har gode holdninger overfor alle rundt seg, og er interessert og følger med på «coaching» og beskjeder som blir gitt fra trenerteamet.

Årets innsatspokal J13 går til Ella Sandvik Hoston.

Pokaler OFK 2023 6
Gutter 13

Med et lite smil og et tydelig «hei» møter spilleren alltid punktlig til trening og kamp. Lytter alltid til hva som blir sagt og stiller spørsmål hvis det er noe han ikke helt forstår. Prøver å løse de fleste utfordringer han får med 100% innsats og fokus. Unner alle på laget å lykkes og kommer ofte med positive tilbakemeldinger. Etter endt øvelse eller trening er han som regel en av de første som begynner å samle kjegler og baller, han er også en av få (som uten å få beskjed flere ganger) henger vesten sin på plass. Har tatt store steg gjennom sesongen og er en fryd å ha i gruppa.

Årets innsatspokal Gutter 13 går til Mathias Lillery Syrstad.

Pokaler OFK 2023 7

Gutter 14

Denne spilleren har vist fin fremgang sportslig denne sesongen. Er lyttende og villig til å lære seg nye aspekter vedrørende eget lags spill og motspill. Kan bekle flere posisjoner på banen med god rolleforståelse. Meget godt oppmøte på trening. og møter også på treninger og kamper for å støtte sine medspillere selv når han var skadet. Men den viktigste faktoren for å få prisen, foruten det sportslige på banen, er den jobben han har gjort med seg selv i forhold til å mestre frustrasjon i forhold til dommere, motspillere og tapte fotballkamper. I år har han vist seg som en lyttende spiller når motgang treffer. Han er trøstende ovenfor medspillere når det butter imot, selv om han selv er trist. Han løser opp i situasjoner på banen han selv eller medspillere er involvert i, med et smil om munnen. Han har også vært meget flink til å ta vare på de nye spillerne som kom til klubben denne sesongen. En velfortjent pris til en som har møtt opp på treninger og kamper for å støtte sine medspillere selv om han var skadet.

Årets innsatspokal Gutter 14 går til Theodor Mælen Ysland.

Pokaler OFK 2023 13
Jenter 15

Innsatspokalen på J15 går til en spiller som er veldig dedikert og treningsvillig. Hun har tatt store steg denne sesongen og viser gode holdninger både under kamp og på trening. Hun jobber godt og er en av de som går foran og tar ekstra tak når det butter litt imot. Det skal mye til før denne frøkna er borte fra trening! Det er nok også grunnen til at hun har bært kapteinsbindet i de fleste kampene i høst.

Årets innsatspokal jenter 15 går til Camilla Røsespås Møkkelgård.

Pokaler OFK 2023 11
Gutter 16

Innsatspokalen G 16 for sesongen 2023 går til en spiller som har utmerket seg veldig positivt både på treningsfeltet og i kamper. Denne gutten har 100 % fokus. Han har vært på nesten alle treninger i år, og når han først er borte fra trening så er det en veldig god grunn for det. Han setter store krav til seg selv. På trening er han en spiller det kan være smart å være på lag med, da laget stort sett gjør det veldig bra. Han er en teknisk veldig god spiller med flott overblikk og en god pasningsfot. Han er duellsterk til tross for at han ikke direkte ruver i terrenget. Han har fått prøvd seg i flere posisjoner på banen, og dette har i løpet av sesongen ført til at troen på å lykkes har økt betraktelig. På ett lag som har slitt litt sportslig, så syns vi i teamet at denne spilleren, sammen med flere har hatt en veldig positiv utvikling. Måten spilleren avslutter sesongen på gjør at vi er veldig spente på neste sesong. Han bidro stort, sammen med resten til at vi fikk noen riktig gode opplevelser. At han ble laget’s råtass, på en veldig positiv måte, var det vel ingen som så for seg før sesongen.

Årets innsatspokal Gutter 16 går til Aleksander Tøndel.


Pokaler OFK 2023 12
Jenter 17

Innsatspokalen for Jenter 17 går i år til ei som er interessert, engasjert og lærevillig enten det er trening eller kamp. Ei som hjelper til med garderobe-praten både før kamper og i pausene. Hun støtter opp spillerne og veileder på en bra måte. Hun har denne sesongen spilt de fleste Jenter 17 kampene, og i tillegg til kvinner senior kamper har hun også tatt steget til å hjelpe til som trener på et yngre jentelag som snart kommer opp til Orkla.

Årets innsatspokal for Jenter 17 går til Julie Skaugen Runhaug.

Pokaler OFK 2023 10
Gutter 19

Innsatspokalen for Gutter 19 går til en trenings- og lærevillig gutt som knapt har fravær på treninger og kamper. Han har hatt fin sportslig utvikling og bidratt ofte på MSR2 i 4. divisjon. Spilleren er pliktoppfyllende og er flink til å ta til seg veiledning og instrukser fra trenerteamet. Spilleren er også en fin person å ha med i gruppa. Aldri et vondt ord til sine medspillere, dommere eller trenere. Han tar også alltid og uoppfordret ansvar for treningsutstyret i før og etter øktene. Han har spilt samtlige juniorkamper i år samt at han har spilt 21 kamper i 4. div. Dette gir totalt 36 kamper denne sesongen. På disse kampene er han tildelt kun ett gult kort, noe som er med å underbygge at vi her har med en hyggelig og fin gutt å gjøre.

Årets innsatspokal Gutter 19 går til Mohammad Farzad Asghari.

Pokaler OFK 2023 3
Menn senior 4.divisjon

Årets toppscorer med 5 mål – Henning Føll Pedersen.

Pokaler OFK 2023 8
Menn senior 4.divisjon

Det har vært et dugnadsprosjekt å gjennomføre årets sesong i 4. divisjon med bidrag fra spillere i alderen 16 til 45 år. Det har lykkes å stille lag til alle kamper og dermed spart klubben for betydelige beløp i bøter. Flere spillere har stått fram og tatt ansvar, men vi ønsker å framheve en av disse. Han har alltid stilt opp med 100 % innsats. Like viktig har vært hans måte å ta vare på alle de unge spillerne som har vært nødt til å bidra i 4. divisjon i år.
Jørgen trappet ned foran denne sesongen og var lite med i vinter. Utover våren ønsket han å bidra inn mot 4div-laget i en ellers tynn stall. Jørgen har stilt opp på de fleste 4.divisjonskampene og vært en god støttespiller for alle unggutta som har spilt i en tung sesong for rekruttlaget. Jørgen avsluttet sesongen med å spille fra start de 3 siste kampene for MSA i 3.div og bidro til at laget sanket 7 poeng i de kampene.

En ekte klubbspiller - Årets spiller for MSR 4.div er Jørgen Krogstad.

Pokaler OFK 2023 2
Kvinner senior

Årets toppscorer Kvinner Senior med 38 mål - Line Hoel Fossmo.

Pokaler OFK 2023 1
Kvinner senior

Årets innsatspokal Kvinner Senior går til en treningsivrig jente som har godt humør og alltid yter 100% på treninger og i kamp. Er en liten "potet" på fotballbanen, og har vært innom de fleste posisjonene på banen i år, med unntak av keeperplassen. Er alltid en av de første til å melde seg på trening på Spond. Hun stiller spørsmål hvis hun er usikker, og har et sterkt ønske om utvikling på fotballbanen. Har sammen med andre førsteårsseniorer også bidratt positivt på Jenter 17 ved flere anledninger i år.  

Årets spiller for Kvinner Senior er Ida Ljøkelsøy.

Pokaler OFK 2023 9
Menn senior 3. divisjon

Årets toppscorer for MSR 3.divisjon er Sondre Ysland - 9 mål. 

Pokaler OFK 2023 4

Menn senior 3. divisjon

Årets spiller har spilt for Orkla FK siden aldersbestemte lag. I årets sesong har han hatt en veldig positiv utvikling og vært en vesentlig bidragsyter til at vi endte på 6. plass i serien. Solid forsvarsspill kombinert med godt angrepsspill kjennetegner spilleren og han har bokført flere scoringer i sesongen. Spilleren er også en foregangsmann på trening med høyt treningsoppmøte og full innsats til enhver tid.

Årets spiller for Menn senior 3. divisjon – Espen Grøset.

Alle disse spillerne har vært med og løfte sine lag denne sesongen, både gjennom treninger og kamper. Spillere som går foran er også viktige utenfor fotballbanen. Samtidig er det sentralt at spillere i OFK setter laget høyt. Orkla Fotballklubb er stolte over å ha så mange flotte spillere på våre lag. Takk for innsatsen gjennom 2023-sesongen. Vi ser fram mot 2024 - forhåpentligvis med mange av dere i klubben vår da også.


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere