OFK herrer senior tar pause

04/03/2021

Idretten i Norge har hatt et vanskelig år. Spesielt breddeidretten. Utøvere over 20 år har vært nektet å drive med det de synes er morsomst i verden fullt ut i snart 1 år. MSA har likevel holdt det gående med flere treninger for uka hele perioden.

Ettersom vi spiller i Norsk Tippingliga så er vi definert som breddeidrett. Vi må innrømme at det sliter på motivasjonen og det tærer på psykisk og aldri få konkrete svar fra hverken myndigheter eller vårt eget særforbund, NFF. Det har imidlertid vært gledelig å se at idretten's ledere, både i NIF og NFF har blitt tydeligere i sin kommunikasjon nå i det nye året.

Vi sliter med å finne noen logikk eller gode argumenter fra myndighetene sin side på hvorfor idretten skal brukes som smitteregulator når det finnes flere godt faglige kvalifiserte rapporter og undersøkelser på at en uteidrett som vår gir omtrent 0 risiko for smitte. Imidlertid ønsker vi fortsatt å være lojale mot bestemmelsene, og har valgt å følge de anbefalinger og påbud vi er bedt om og pålagt.

Lufta har dessverre gått litt ut av ballongen og vi må ta en ferie nå på ubestemt tid. Grensen for ikke å få lov til å spille 2 like lag mot hverandre på trening er nådd. Vi må presisere at det ikke er synd på oss. Ingen har hatt Covid-19 og alle har god fysisk helse. Det er mange andre mennesker som sliter tungt midt i den hersens pandemien.

OFK hele bredden


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere