Ny trener på plass for Orkla kvinner

08/12/2022

Orkla kvinner skal kommende sesong spille i 4. divisjon, etter at laget endte nest sist på tabellen i den trønderske 3. divisjonsavdelingen. Ole Johan Helland sluttet som trener for kvinnelaget mot slutten av 2022-sesongen. Laget viste mye fin offensiv fotball i løpet av sesongen, og scoret mange mål. Bakover på banen gikk det tyngre, og det ble totalt sett for mange baklengsmål. Likevel var det mye positivt å ta med seg videre fram mot neste sesong. En stor og motivert treningsgruppe med en fin blanding av rutine og ungdommelig pågangsmot venter for den nye Orkla-treneren.

IMG 5121

Nå er ny trener på plass for Orklas kvinnelag. Lars Johan Vattengård blir hovedtrener i sesongen 2023(Bilder: Erik Eikebrokk).

IMG 5122
Lars Johan Vattengård har vært en Orkla-mann i mange år. I løpet av de siste årene har han trent flere aldersbestemte lag i OFK, blant annet Gutter 16. I 2022-sesongen trente Vattengård klubbens J14-lag. 

IMG 5123
Lars Johan Vattengård har denne høsten tatt UEFA B-lisens, etter fire måneder med kurs og oppfølging(Foto: NFF Trøndelag). Han har tilegnet seg mye fotballkompetanse gjennom trenerutdanningen, egen trenerpraksis og egen spillererfaring opp til 2. divisjonsnivå. 

I Orkla Fotballklubb er vi glade for å ha Lars Johan Vattengård på plass som trener for vårt kvinnelag. Selv om laget må ta turen ned i 4. divisjon er det mye positivt å jobbe videre med.  

Orkla Fotballklubb gratulerer Lars Johan Vattengård med gjennomført UEFA B-lisens, og ser fram mot 2023-sesongen med Vattengård som hovedtrener for OFK kvinner!  


Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere