Ny storseier for Orkla

01/06/2023

Orkla Nidelv 2023 08
Orkla kvinner har hatt en fantastisk start på årets 4. divisjon. Før torsdagens kamp mot Nidelv stod Orkla med sju strake seire i seriespillet. OFK var klare favoritter mot laget fra Tempe, og det skulle også bli en ren angrepskamp for hjemmelaget.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Orkla Nidelv 2023 02
Orkla styrte kampen mot Nidelv fra start til mål. Allerede etter seks minutter tok OFK ledelsen da Aida Rønning Remnes scoret for hjemmelaget.

Orkla Nidelv 2023 05
Synnøve Mjør Wingan løftet ballen i bue over Nidelvs keeper etter 23 minutter.

Orkla Nidelv 2023 07
Line Hoel Fossmo og Mari Lian fikk begge flere store muligheter utover omgangen. Angriperne lyktes en gang hver før pause. Orkla ledet 4-0 ved halvtid på Orkla Sparebank stadion.

Orkla Nidelv 2023 03
Nidelv fikk en god start på den andre omgangen med redusering etter 47 minutter. Derfra og ut var det bare Orkla. Sluttresultatet mellom Orkla og Nidelv ble hele 12-1. OFK fikk trent mye på den offensive samhandlingen, og hjemmelaget fikk både tid og rom til å skape mange gode angrep.

Torsdag 8. juni drar Orkla kvinner til Heim for å spille mot KIL/Hemne 2.

Tabellen for 4. divisjon er god lesning for alle som følger Orkla Fotballklubb. Du ser oversikt over Orklas avdeling her