Ny sterk seier for OFK kvinner!

09/05/2022

Orklas kvinnelag tok i mot Verdal til kamp i Adressa-ligaen på Orkla Sparebank stadion mandag kveld. Orkla fikk en etterlengtet seier hjemme mot NTNUI forrige uke. Verdal har hatt en god start på sesongen, med sterke seire mot lag som Tiller 2 og Strindheim. Mandagens kamp var med andre ord en ny tøff utfordring for Ole Johan Helland og kvinnelaget til OFK.

B2385BDC 3D25 4282 BF42 FAA6AC060A02
Orkla fikk en drømmestart på mandagens kamp. Før to minutter spilt tok hjemmelaget ledelsen. Elisabeth Forren kom ned på høyrekanten og la inn foran mål. Lovise Ramvik Berg satte inn 1-0. Ledelsen varte imidlertid ikke lenge. Verdal gikk rett i angrep. Venstrekant Sarah Faith Mckellar satte inn utligningen etter en flott soloprestasjon. Mckellar var veldig aktiv det første kvarteret på Orkla Sparebank stadion.

645FD019 3A5F 4D44 AF3D 425FC1317A40

Orkla tok et spillemessig initiativ utover omgangen, selv om også Verdal var farlig frempå ved flere anledninger. Orkla gikk opp til 2-1 etter 28 minutter. En aktiv Elisabeth Forren på høyrekanten til OFK kom på nytt ned mot kortlinja med ballen. Forren sendte ivei noe som var en mellomting mellom innlegg og skudd. Ballen gikk i en fin bue over Verdals keeper og inn i målet. Orkla gikk til pause med en fortjent ledelse 2-1.

F74B35AA F407 4EB2 BBD8 CD914E31DD44

Andre omgang startet med stillingskrig og få muligheter foran målene. Ubesluttsomt forsvarsspill hos Orkla ga etter hvert noen muligheter for Verdal. Igjen var det Sarah Faith Mckellar som skapte farlighetene for bortelaget. Orkla fikk en stor sjanse etter 64 minutter. Lovise Ramvik Berg kom alene med Verdals keeper, men skuddet ble reddet.

7E868E47 03BC 4B01 9A73 233E9BB9EDDF
Lovise Ramvik Berg fikk en ny mulighet etter 72 minutter. En klarering fra Orkla endte som en bakromsball til den hurtige angriperen. Denne gangen lyktes Berg. 3-1 til Orkla!
Orkla fortsatte å skape målsjanser. Tiril Fagerholt Bakke og Lovise Ramvik Berg kunne begge økt ledelsen for hjemmelaget.

Orkla holdt unna mot slutten og vant fortjent 3-1. Dette var en god gjennomføring av OFK. Laget viste godt gjenvinningsspill over hele banen. Den bakre fireren pluss keeper stod kompakt, og midtbanen skapte balanse i laget. Med hurtige spillere foran skapte Orkla mange muligheter til å score mål. Dette lover godt for de kommende kampene!

PS! Takk til Verdalsrussen som skapte stemning under kampen - med gode heiarop og muligens litt mer varierende musikk:)

Full oversikt over Orklas avdeling i Adressa-ligaen ser du her.